Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Más is szenved fájdalmas szextől?

Más is szenved fájdalmas szextől?

Figyelt kérdés

Van más is hasonló cipőben, hogy konkrétan közel romokban a szexuális élete, mert fáj neki a szex?

Voltam orvosnál. Nem is egynél. Minden vizsgálaton mindent rendben találtak. Nem tudják, hogy miért fáj.

Nedvesedéssel sincs gond, de azért használunk síkosítót is, és egyszerűen fáj. Hol jobban, hol kevésbé.

Van valaki, akinek sikerült kigyógyulnia? :(

Ha mondjuk kimarad 1 hét szex, akkor is már a legelején elkezd fájni, néha menetközben jobb lesz, néha rosszabb..

Ilyenről álmodni sem merek, hogy mindennap szexeljek a párommal, mert szerintem tönkremenne a hüvelyem teljesen. :D

De azért olyan jó lenne, ha legalább 2 naponta lehetne.

Eleve azt se tudom felfogni, hogy a hivatásosok hogyan tudnak egy nap több emberrel is, akárhánnyal szexelni fájdalom nélkül??

2022. okt. 2. 14:50
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

A bejárat fáj, bentebb nem fáj.

Endometriózisra is gondoltam még régebben, de nem az.

Szexuálpszichológusra nem gondoltam, mert igazából sokszor egy tampon is fáj. Van, hogy a nőgyógyászati vizsgálat is.

Nem fáj attól, hogy túl agresszív lenne. Ha finoman szexelünk, akkor is ugyanez van. Igazából nincs ráhatással az intenzitás.

Egyik orvos vaginizmust mondott, mert gőze sincs, hogy mi más lehetne.. de nem görcsösen szorít rá a hüvelyem, hanem elenged, és úgyis fáj. Olyan "nyers" érzésem van, nem az a kellemes.

7-es.

Sajnálom, hogy lepontoztak, én pluszt adtam.

Ha esetleg majd meglesz a bajodra a gond, akkor kérlek segítsük egymást, hátha ugyanaz a gond. :(

A punci belülről nem érzékeny, ott egyáltalán nincs annyi idegvégződés sem, mint a bejáratnál.

Nagy van neki, de , ha félig rakja be, akkor is ugyanez van. Sőt mondom, a tampon is van, hogy fáj, de még egy ujj is. Teljesen kiszámíthatatlan.

Az lenne a legjobb, ha ki lenne idegelve, hogy semmit se érezzek. :(

2022. okt. 2. 19:44
 12/27 anonim ***** válasza:
69%
Én vagyok a 2-es, miért lettem lepontozva? Megeshet az is, hogy tényleg lelki okai vannak annak, hogy nem tudsz magadba fogadni semmit. Ezért lenne jó elmenni beszélgetni egy terapeutával. Sok minden mást is meg tudna oldani.
2022. okt. 2. 21:00
 13/27 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy miért lett lepontozva. Nem szoktam senkinek negatívot adni.
2022. okt. 2. 22:08
 14/27 anonim ***** válasza:
69%

Semmi gond, mert az eredmény igazából nem rajtad múlik.

Én azok vagyok ledöbbenve, hogy a női kategóriában ennyire le van kicsinyelve a probléma, hogy ilyen szinten piros szinte az egész. Persze, ha segítettek a válaszok, akkor így is megérni itt lenni, csak azért bosszantó, illetve megdöbbentő.

2022. okt. 2. 22:12
 15/27 anonim ***** válasza:
0%
Mekkora neki?
2022. okt. 2. 22:34
 16/27 anonim ***** válasza:
26%

Vulvodinia a betegséged neve.

Sajnos nem találom magyarul, de angolul:

Signs and symptoms

Pain is the most notable symptom of vulvodynia, and can be characterized as a burning, stinging, irritation or sharp pain that occurs in the vulva and entrance to the vagina. It may be constant, intermittent or happen only when the vulva is touched, but vulvodynia usually has a long duration.[4]

Symptoms may occur in one place or the entire vulvar area. It can occur during or after sexual activity, when tampons are inserted, or when prolonged pressure is applied to the vulva, such as during sitting, bike riding, or horseback riding.[5] Some cases of vulvodynia are idiopathic where no particular cause can be determined.[4]

(Wikipedia)

Szívesen.

2022. okt. 3. 00:04
 17/27 anonim ***** válasza:
52%
Hormonmentes Jankától vagy a Sz.xsulitól megpróbálhatnál tanácsot kérni, hogy merre tovább ezzel. Instán keresd őket.
2022. okt. 3. 01:02
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Nekem akkor volt, amikor az exem túl nagy volt hozzám képest, és minden aktus fájt.

Hiába izgatott fel, nyalt el orgazmusig, semmit nem ért :( A barátomé kisebb, és vele teljesen jó a szex.

2022. okt. 3. 11:52
 19/27 A kérdező kommentje:

Gondoltam a Vulvodyniára is, de elvetettem, mert 2x szűnt meg ez a dolog.

Egyszer kiderült, hogy ureaplasmám van, arra kaptam antibiotikumot, akkor utána nem égetett, nem fájt a bejárat. De ez visszatért.

Másodszor pedig kaptam egy kevert kúpot, ami minden kiölésére jó

Na ezzel megint jó volt 2 hétig, majd utána visszatért a fájdalom.

Szóval emiatt gondolok arra, hogy valami mégis fertőzés lehet, de akkor meg miért nem mutatja ki egyetlen egy vizsgálat sem és néznek hülyének az orvosok?

Nagy van neki, de az elején nem volt gond ezzel. Ez egyszer csak lett ez a fájdalom/égető érzés a bemenetnél.

Jankás csoportban láttam már másnak is volt ilyen panasza, de Janka nem válaszolt, a többiek meg az itt is felsorolt sablonos szövegeket írták.

2022. okt. 7. 10:21
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nagyon sajnálom, hogy ezzel kínlódsz, és hogy az orvosok tök dilettánsak az ügyben. Távdiagnosztizálásban én is csak ötletelni tudok, pláne, hogy orvos sem vagyok, csak öreg és tapasztalt.

Nem kizárt, hogy méretben nem vagytok kompatibilisek a pároddal. Ennek a hosszhoz semmi köze, az átmérőhöz annál inkább. Erről nem szokás beszélni, nem tudom, miért tesznek úgy a szakemberek, mintha ez a probléma nem létezne, pedig létezik. Nyilván nem mondok újat azzal, hogy az együttlét minden alkalommal mikrosérülésekkel jár, minél nagyobb a méretbeli eltérés, annál többel. Ezek a sérülések aztán kiváló táptalajai a különböző hüvelyi fertőzéseknek. Ezek többsége a felületes nőgyógyász számára nem jár tünetekkel, csak ha kifejezetten megnézi mikroszkópos vizsgálattal, mert ott látszik, ha a panaszokat a felborult hüvelyflóra okozza.

Mindenképpen próbálkozz valamilyen hüvelyflóra helyreállítóval és/vagy hyaluronsavas hüvelyregenerálóval. Minden együttlétnél használjatok síkosítót, lehetőleg hipoallergént, és minden aktus eleje a végtelenségig óvatos legyen. (Addig ne mozogjatok, amíg nem teljesen fájdalommentes a behatolás.) Csak így lesz ez a probléma megszüntethető, amennyiben a fentiek okozzák.

Ja, és amit az utolsó hsz-ban írtál, az is a felborult hüvelyflórára enged következtetni: ha mindent kiirtós antibiotikumot kapsz, az kiirtja a normál hüvelyflórádat is, ami aztán helyreállítás nélkül a tiedhez hasonló ördögi körhöz vezet.

Mielőbbi javulást!

2022. okt. 8. 15:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!