Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Endometriózis gyanús vagyok,...

Endometriózis gyanús vagyok, műtét legyen?Többi lent

Figyelt kérdés
Az ultrahangon minden rendben volt,készült MRI felvétel ott is,viszont egy csomó tünet erre utal h ebben szenvedek mit csináljak?
2022. szept. 28. 12:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
20%
Műtét után visszajöhet 4-6 éven belül, tehát ennyi évente kell műteni 😊
2022. szept. 28. 12:25
 2/14 anonim ***** válasza:
44%
1: Ez teljesen egyéni, én 8 évig teljesen tünetmentes voltam. Sőt, endó szempontjából tovább is, mert kiderült, hogy az új tüneteim másfajta nőgyógyászati problémától lettek.
2022. szept. 28. 12:36
 3/14 A kérdező kommentje:
Sajnos a tüneteim alapján erre gyanakszanak
2022. szept. 28. 12:37
 4/14 anonim ***** válasza:
0%
Nekem a kolleganom (fogaszati asszisztens, korabban apolono) mondta, hogy elobb probaljak kura szeruen minden nap 1-1 pohar cickafark teat inni. Segitett. Ha jol emlekszem, menstruacio idejen nem kell inni. Mondjuk en ittam, mert elfelejtettem. De lenyegen nem valtoztat. Egy kicsit amugy lucerna ize van, de semmi rossz, en natur ittam. Max. beizesited, de en citromlevet nem tennek bele. Inkabb csak egy keves mezet.
2022. szept. 28. 12:48
 5/14 anonim ***** válasza:
0%
Negyes vagyok... tudom, hogy hihetetlen, meg minden, hogy segithet, de bajod nem lesz tole. Ha meg te is ugy vagy, mint en, akkor erdemes megprobalni.
2022. szept. 28. 12:49
 6/14 anonim ***** válasza:
0%

5: De lehet tőle baj, úgyhogy ne ajánlgasd.

A cickafark befolyásolni tudja a hormonokat. Növelheti az ösztrogén szintet, ösztrogén túltengést okozhat. Miközben az ösztrögén eleve magasabb, sok nőgyógyászati probléma esetén. És pl. ciszták alakulhatnak ki.

2022. szept. 28. 12:56
 7/14 A kérdező kommentje:
Több éve szenvedek és egyre rosszabb a helyzet sajnos,úgyhogy megfogadom a tanácsot,mert mostmár tényleg ott tartok h bármi csak segítsenek
2022. szept. 28. 12:57
 8/14 A kérdező kommentje:
Akkor mégsem próbáljam ki?
2022. szept. 28. 12:59
 9/14 anonim ***** válasza:
0%
Orvos javasolta a műtétet? Ha igen, akkor gondolom, biztosan nem javasolta volna, ha nem lenne indokolt.
2022. szept. 28. 13:00
 10/14 A kérdező kommentje:
Csak azt javasolta h Endometriózis irányba menjünk de mivel már csak ez maradt és sokan azt mondták ezzel lehet a legbiztosabban kimutatni,ezért gondoltam h felteszem ezt a kérdést
2022. szept. 28. 13:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!