Ha fogamzásgátlót szedek több, mint öt éve és most fogok szünetet tartani két hétre, még tart a védelem addig a napig ameddig szedem?
Furán fogalmaztam meg
Orvosi vizsgálat miatt 2 hétig nem szabad szednem
A párommal, ha együtt vagyunk mondjuk hétfőn, de nekem szerdán kell abbahagynom, akkor véd a terhességtől, mivel akkor még szedtem ?
Huh de sok lehülyézést fogok kapni, de jogosan:D bújom a betegtájékoztatót, mindenhol abbahagyás utánt ír
Tehát a kérdésed, hogy a fogamzásgátló kifundálja-e valahogy, ravaszdi módon, hogy a jövőben te ki szeretnéd iktatni és ezért tudatosan megszünteti a védelmet, amit nyújt?
Sok minden megtörténhet, de azok közül, ami nem fog, ez nem fog a legjobban megtörténni.
Értem amúgy, miért kérdezed. Szerintem semmi gond nem lesz, de én ráhagynék egy egész hetet inkább, mielőtt abbahagyom.
Ha nem lehet, akkor mindenképp kihúzós módszerrel is kombinálnám.
Vagy hát óvszer, az meg a tuti.
Óvszer. És lehet összezavarodik a ciklusod, úgyhogy ha elkezded szedni sem véd rögtön.
Milyen vizsgálat, ami miatt 2 hétig nem szabad szedned?
10 eve szexelunk ovszerral az elettarsammal. Szoval 2-3 hetet kibirtok!!!
Egyebkent meg kb 10 ezer hufbol kijon,ha 3db 10-es gyujtocsomisat veszel egy honapra,ha azt feltetelezzuk,h napi egyet hasznaltok! Ugyanennyi a foggatlo tabi es meg tonre is teszi a szervezeted!!aztan a kapcsolatod.
De 2 hetet szex nélkül vagy óvszerrel nem bírtok ki?
A helyedben nem kockáztatnék.
Másfelől ez nem úgy működik, hogy random 2 hétre abbahagyod majd újra elkezded szedni. A ciklusod össze fog zavarodni és meg kell várd a következő mensidet, hogy elkezdhesd szedni a gyógyszert. Sőt, mivel ez nem egy átlagos eset valószínűleg még az első ujrakezdett fogamzásgátló szem után is nem árt ha egy hónapig kiegészítő védekezést alkalmaztok.
Viszont koszonom a normalis valaszolat h nem hurrogtatok le!:D tisztaban vagyok a kerdesem furasagaval
Etel allergia vizsgalatok amugy, de aki ilyesmit szeretne, az jol tudja h 1 eves procedura mire eljut az ember😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!