Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szülés után mi lehet oda lent...

Szülés után mi lehet oda lent ami fáj,és látszik is,hogy van ott valami ami “nem odavaló?”??😅

Figyelt kérdés

Augusztusban szültem természetes úton,gátmetszéssel.6 hetes kontrollra kellett volna visszamennem múlthéten,de megjött.

Időpontot viszont csak novemberre kaptam…

Fáj még odalent sajnos,de minimálisan.

Ma megnéztem mert kíváncsi voltam(eddig “féltem” a látványtól🤣)viszont a látvány kicsit megijesztett…nem tudom pontosan leírni milyen de olyan mintha lenne ott valami telibe középen amiből folyna valami átlátszó cucc vagy nem is tudom,hogy mondjam…

Bocsánat a hülye megfogalmazásért,de tényleg nem tudom elmagyarázni mi az…

De reménykedem benne,hogy nem csak nekem van ilyen hanem másnak is van/volt.

Tényleg bocsánat a fogalmazásért,ne hurrogjatok le ha lehet,ígyis teljesen kétségbe estem…

2022. szept. 22. 20:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
26%
hihihi de vicces 🤣😂
2022. szept. 22. 20:47
 2/14 anonim ***** válasza:
97%
Bátor csajszi vagy! Panasz esetén ennél sürgősebb az orvosi vizsgálat. A helyedben megkérdezném annak a nevét, aki nedvedző, fájó sebbel vállalja azért a felelősséget, hogy ezt csak novemberben lássa orvos. A következő kérdés a betegjogi képviselő elérhetősége.
2022. szept. 22. 20:54
 3/14 anonim ***** válasza:
90%

Ez azóta nedvedzik? Mosakodás közben nem érezted h vmi nem stimmel? Azvujjaddal, kezeddel....

Én mennék az ügyeletre.

2022. szept. 22. 20:56
 4/14 anonim ***** válasza:
81%
kamilla teás fürdő esetleg
2022. szept. 22. 20:57
 5/14 anonim ***** válasza:
86%
Én arra tippelek, hogy az a valami amit látsz, a hüvelyfalad. Sajnos nem ritka, hogy hüvelyi szülés esetén az első vagy hátsó hüvelyfal megnyúlik és kiboltosul a hüvelyből, olyan mintha kicsit kilógna ott mindig valami. A nedvedzés sima fehérfolyás is lehet. Nekem is ilyen, minden szülés után rosszabb lett sajnos. Ez nem fog sajnos idővel sem magától visszahúzódni, így fog maradni. Én műtétet tervezek, amint a legkisebb gyermekem abbhagyja a szopizást.
2022. szept. 22. 21:02
 6/14 anonim ***** válasza:
77%
És ebben mi a vicces neked kérdező? Azért én biztos nem várnék novemberig, keress egy magándokit aki tud fogadni hamarabb
2022. szept. 22. 21:02
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
nem csak a gátmetszés sebe nedvedzik lehet a sebben van duzzanat
2022. szept. 22. 21:12
 8/14 A kérdező kommentje:

Jézus…nem viccnek írtam és nem tartom viccesnek sem

Elsőnek gratulálok muszáj volt kommentelni😀

Nem értem én sem ezt a novemberi időpontot de elméletileg ígyis a csőd szélén áll a kórház,orvos nincs konkrétan.

Sürgősségire miért menjek?Nem fáj csak minimálisan kb. alig érzem.

Csak látom hogy van ott valami aminek nem kéne ott lennie.

Nem tudom,hogy magánba meg-e lehetne nézetni mint 6 hetes kontroll.

Esetleg tudja valaki?

2022. szept. 22. 22:25
 9/14 NTBS ***** válasza:
80%
Irány az orvos.
2022. szept. 22. 22:29
 10/14 anonim ***** válasza:
53%

A nőgyógyyászok/szülészorvosk nagy része türhő hentes.

Szerintük a szétszakadt cájg teljesen normális, ""majd begyógyul".

Menj el egy rendes vizsgálatra, másik orvoshoz és proktológushoz is!!! mert lehet hogy komolyabb a baj.

2022. szept. 23. 00:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!