Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Létezik ilyen műtét? Mennyibe...

Létezik ilyen műtét? Mennyibe kerülhet? Vagy más lehet a megoldás?

Figyelt kérdés

Sziasztok. 5 éve együtt vagyunk párommal van gyerekünk is aki császárral született 1,5éve.(nemtudom mennyire befolyasolja a császár a dolgokat de inkabb le irtam) szóval fél éve szinte majdnem minden szexnel szét repedek alul… Napokig tart a gyógyulás es mikor ujra szexelunk kezdődik elorol. Van elojatek kellokepp nedves vagyok ,probaltuk mar sikositoval is.

Műteni szeretnem azt a felesleges reszt ha nincs más választás… de ha esetleg valaki volt hasonló szituban érdekelne más megoldás

A p*ncim bejaratanal egyből alul van ez a feszülő bőr.

2022. szept. 20. 11:20
 1/5 anonim ***** válasza:
47%

Hát, elég fura, főleg, hogy csak fél éve jelent meg a dolog.

Én elsőként orvossal konzultálnék, hogy egyáltalán mi ez.

2022. szept. 20. 11:33
 2/5 anonim ***** válasza:
94%
Orvos! De .... nem kell tobbszor pisilni? Ez lehet holyagserv.....ilyen tunete is van. Ami neked kell: nogyogyaszurologus egyben. Komolyan mondom. Gatmetszes csaszarnal nincs, az is okozhat ilyesmit. Azert menj egybol ilyen dokihoz, hogy ne pinpongozzanak veled. Ez a tipusu doki mindket szakteruleten jartas! Jobbulast!
2022. szept. 21. 15:33
 3/5 anonim ***** válasza:

Mindenképp menj orvoshoz!

Nem a gyerektől van (nyilván) ha császáros volt.

2022. szept. 21. 18:22
 4/5 anonim válasza:

Nem a babatol van .

Az orvos tud megfelelo tajekoztatast adni, mivel meg kellene valakinek nezni ahhoz, hogy tudja a pontos okot.

Kitartast Neked! Biztosan minden rendben lesz utana !

2022. szept. 22. 18:19
 5/5 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnal és azota se javult a helyzet. Direkt maganuton mentem. Megse nezett konkretan kinevetett penzt se kert el 🥲
2023. okt. 22. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!