2 éve küzdök izomrángással,testszerte? Az az érdekes,hogy...
Figyelt kérdés
Mielőtt menstruálni jezdek,illetve alatta elmúlik....de utána visszajön.
Lehet ,valami hormon probléma váltja ki?
Sehol nem tudtak segiteni.Se a magnezium se a B komplex.
35 N
2022. szept. 19. 08:48
1/8 anonim válasza:
Neurológiai vizsgálaton voltál? Egyéb betegséged van? Szedsz valamilyen gyógyszert rendszeresen?
2/8 A kérdező kommentje:
Voltam.Nem szedek.
Reflux van.
2022. szept. 19. 09:28
4/8 A kérdező kommentje:
Semmi értelmeset.Folytona xanaxot akarta rám tukmálni az a nő....csak pislogott,nem érti mi okozhatja,mérges voltam rá,mert semmi alternativát nem mondott ...én kértem azt is,hogy koponya mr-re küldjön el...de ott sem állapitottak meg semmit.
2022. szept. 19. 09:45
5/8 anonim válasza:
Azért a koponya MR eléggé sok mindent kizár...
Menj el egy másik neurológushoz.
Egyébként meg stresszes vagy? Ideges?
7/8 A kérdező kommentje:
Igen, sokat stresszelek.Amugy covid utan jott elo kozvetlen....de abban sem vagyok biztos,hogy covidos voltam....Rossz alvo vagyok,a masik neurologus annyit mondott ra,aludjak tobbet...ennyi
Az sem segit amugy
Es az a furcsa, hogy menszeszkor meg elotte miert all le, mikor lezajlik utana elojon megint
2 farcsontomnal, vadlim, combom
leginkabb
De fenti reszeken is ossze vissza
2022. szept. 19. 17:01
8/8 A kérdező kommentje:
Plusz,ha iszok alkoholt...Akkor is leáll
2022. szept. 19. 17:02
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!