Maszturbálásnak számít ha néha megvakarom a szeméremajkam mert mert viszket? Mitől viszkethet?
Pár hónapja valamiért nagyon el kezdett viszketni, és nem tudom hogy miért. Szűz vagyok, még sose volt partnerem, nem végzek semmilyen önkielégítést magamon mert tiltja a vallásom (Római katolikus), amit nagyon komolyan veszek (pont azért kérdezem hogy annak számít-e. Őszintén szólva nem nagyon tudom pontosan a fogalmát se, csak annyit tudok róla hogy dörzsölni valahogy azt a cuccot ami a két láb között van). Naponta egyszer cseréltek bugyit, óránta betétet, és mindig megmosom óvatosan fürdéskor. Ja és úgy tudom hogy nincs semmilyen nemi betegségem. Fogalmam sincs hogy mitől viszkethet. Van ötletetek?
16/L
Miért lenne bűn egy jó és egészséges dolog?
Hol említi a Biblia, hogy bűn?
Nyugodtan maszturbálhatsz, ne éljünk már a középkorban......
Kedves figyelmedbe ajánlok egy bioszkönyvet. Emellett felhívom rá a figyelmed, hogy az nem bűn, ha tisztában vagy a testeddel, a nemiszerveddel. Attól, hogy ismered, tudod mit hogy hivnak, mire szolgál, nem jelent egyet a maazturbálással sem az egyház által elítélt "bűnözéssel" sem. Azért értem, hogy vallás és komolyan veszed, de annyira ne legyél már elvakult, hogy saját magaddal ne legyel tisztában.
Gombás fertőzést attól is kialakulhat, hogy stresszes vagy, sok szénhudrátot eszel, megváltozik az életmódod. Maga a gomba alapból is jelen van a hüvelyben, csak a flóra ezt egyensúlyban tartja. Ha ez az egyensúly felborul, elszaporodik a gomba. Mindenképp keress fel nőgyógyászt, mert ez nem játék, elhúzódó betegség is lehet a kezeletlen problémából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!