Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha a fogamzásgátló amid...

Ha a fogamzásgátló amid szedek nem jo nekem akkor lehetek terhes?

Figyelt kérdés
4 hónapja szedek lindynett 20at. Júniusban kezdtem el szedni. Első hónapban volt egy kis barnazas kb a 12.tabitol de aztan szepen megjott . Utana a kövi 2 hónapban semmi baj nem volt megjött.Most ugy vagyok vele hogy a 4. honap 16.tablettajanal vagyok. Keddi nap folyaman jott egy kis barnazas de aznap mentunk dokihoz mehszajsebet talalt amiz jol meg buzerált azóta barnázok.Neha jon egy picit rikitobb de inkabb barna folyas .Barátommal múlt het szombaton voltunk egyutt ovszer nelkul de nem ment belem. Sot meg elotte 2-3 percel kivette.A vizsgálat után nektek is szokott barnázni?Es ha igen meddig?
2022. szept. 17. 09:23
 1/1 anonim ***** válasza:

Ezek szerint a fogamzásgátlóval nincs gond, már hozzászokott a szervezeted.

Nőgyógyász után vérezhetsz, főleg, ha méhszájsebed van, amit "jól megbuzerált". Ez nem szokott napokig tartani, de a problémát emiatt nem lehet felmérni, az orvosoddal beszélj, hogy mi a javaslata.

Feleslegesen aggódsz terhesség miatt, attól nem véreznél, ha meg beléd sem élvez tabi mellett a minimális kockázatot is leviszitek nullára.

2022. szept. 17. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!