Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Korai klimax ilyen fiatalon?

Korai klimax ilyen fiatalon?

Figyelt kérdés

23 éves vagyok. Négy hónapja nem volt mensim. Elmentem nőgyógyászhoz.

Kivizsgálásokra küldött és azt mondta , hogy klimaxolok. Én eddig azt hittem az csak 40 év fölött van. Már van 3 gyerekem ezért a doki azt javasolta törődjek bele.De én nem tudom elhinni,hogy ilyen fiatalon ez a bajom.

Sajnos fogyasztottam elég sok dizájner fajta drogot,biofüvet,kristályt, katit és egyebeket. Szerinte ezek miatt is lehet. Igaza van?

2022. szept. 16. 22:23
 1/5 anonim ***** válasza:
92%
Ő az orvos, igaza van. Menzesz kimaradhat azért is, mert szimplán a tested nem érzi alkalmasnak a helyzetet egy gyermek kihordására - például nagy stressz alatt levő egyetemistáknak vizsgaidőszakban simán kimarad, de nem megfelelő táplálkozás mellett is szabadságra mehet a ciklus. Ha az orvos ezt mondta, jó eséllyel nem itt fogsz szakértőbb véleményt kapni, ki tudja, mikkel tömted tele magad és milyen hormonfunkciókat károsítottál a drogokkal.
2022. szept. 16. 22:28
 2/5 anonim válasza:
50%

Évek kérdése is lehet, míg a dolog normalizálódik, de sosem lesz olyan, mint amilyen kezdetekben volt. Mindenesetre a legjobb dolog amit tettél, hogy felkerestél egy szakembert, és továbbra is ezt javaslom, hiszen ők stabilizálni tudják az állapotot, és romlás helyett, kisebb fajta javulás lesz majd tapasztalható.

Itt az ideje egy életmódváltást beiktatni. Még fiatal vagy, hát kezdj valamit magaddal, és csak pozitívan :)

Sok sikert.

2022. szept. 16. 22:35
 3/5 anonim ***** válasza:
88%
Romáknál gyakori a korai kiégés. Főleg ha ennyire kimaxolják a dolgokat.
2022. szept. 16. 23:14
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Tudni kellene pontosan milyen vizsgálatokat nézett. Hormonlabor volt? PCOS tipikus tünete a menstuáció kimaradása + szülés után is kell idő, míg visszaáll a dolog. Azért a kérdező annyira csak nem csapta szét magát, ha 3 gyermekkel teherbeesett és ki is tudta őket hordani. Sok nőnek teljesen egészséges életmód mellett se jön össze a baba vagy ha igen vetél stb stb, tehát ez mindenképpen jó egészségi állapotot jelezhet.
2022. szept. 16. 23:22
 5/5 anonim ***** válasza:
80%
4-es nem egy embert ismerek nógrádmegyében aki szétdrogozta, cigizte, kávézta, energiaitalozta, piálta a fejét terhesség közben! Csak a szülészeten 5 romából 4 kijött cigizni és ott kiabált hogy haza kell mennie (tudjuk mi kellett neki) Senki nem írta hogy a gyerek egészséges lesz felnőttként illetve hogy normálisan néz ki...
2022. szept. 16. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!