Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Vágyfokozó vélemények?

Vágyfokozó vélemények?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 3,5 éve van kapcsolatom, mostanában keveset szexelünk párommal, mert a hüvelygyűrű csökkentette a libidómat. Már 3-4 hónapja nem használom.. Eléggé lecsökkentette a libidóm és nemsok kedvem van a szexhez az a helyzet. Valaki tud esetleg tanácsot adni, hogy milyen gyógyszer hozhatná vissza a kedvem? Már sokat veszekedünk is miatta, de megérti hogy csökkent a libidó, de azt se akarom hogy elhagyjon érte.. testem egyszerűen nem kívánja és nem nedvesedek.. bárki tud valami tablettát vagy valami megoldást kérem írja le.. köszönöm szépen előre is!

2022. szept. 14. 17:28
 1/7 anonim ***** válasza:
95%
Sportolj. Az vissza tudja hozni a libidót
2022. szept. 14. 17:55
 2/7 anonim ***** válasza:
77%

Sport, mindenképp.

Én ha akarom, ha nem, edzés után muszáj vagyok maszturbálnom legalább kétszer.. :DD

Pedig nekem eleve magas a libidóm.

2022. szept. 14. 17:56
 3/7 A kérdező kommentje:
Sajnos a térdem eléggé odavan, így a sport nem jöhet szóba orvosom szerint :/
2022. szept. 14. 17:58
 4/7 anonim ***** válasza:
91%
Hány kg vagy? Van térd rögzítő és van olyan tápkieg, ami megszünteti a fájdalmat, plusz megfelelő folyadékbevitel. :)
2022. szept. 14. 17:59
 5/7 anonim ***** válasza:
91%

"Már sokat veszekedünk is miatta, de megérti"

Ha megérti, nem veszekedne...

Egyébként próbálj olyanokat enni, amik erősítik, pl gyömbér is jót tesz a libidónak. Próbáljátok spontán dolgokat, esetleg némi játékot bele vinni.

2022. szept. 14. 18:17
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
5. Azért a másik félre is kíváncsi lennék, mit tett vagy tesz az ügy érdekében.
2022. szept. 14. 18:26
 7/7 DanielC ***** válasza:
Gondolom a hüvelygyűrű folyamatosan felszabadítja az ösztrogént és a progesztogént a véráramba, ezaltal nem leszel terhes, de csökkenti a libidot. Mondjuk azlenne a megoldas, ha a gyürü helyett mashogy vedekeznetek. Akkor normalizalodna a hormonszinted es visszajönne a libidod.
2022. szept. 24. 02:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!