Strovac oltast meg lehet kapni valamelyik pesti kórhàzban ha 2 ève küzdöm hólyaghuruttal amire már vagy 60 doboz antibiotikumot bevettem es mindig visszajön?
Figyelt kérdés
2022. szept. 13. 21:45
1/5 anonim válasza:
Én ugyan Ausztriában lakom de hátha segít: Én hàziorvossal irattattam privatreceptet amit a gyógyszertárba aztán Németorszagból rendeltek (mert Ausztriában nem kapható). Aztán a háziorosom is adta be nekem meg az évenkénti frissitést szintén.
2/5 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt, de neked akkor az ausztriai orvos irta fel? Vagy ezt magyar haziorvos is felirhatja? Mar nagyon elegem van, 2 éve folyamat antibiotikumert rohangalaok dokikhoz, elkoltottem egy vagyont minden megelezo hulyesegre es semmit nem ertek...
2022. szept. 14. 09:43
3/5 A kérdező kommentje:
Illetve neked végleg megszuntette a felfazasokat? vagy csak kevesebbszer jon elo? én 3 hetente antibiot szedek... mar total kivagyok ettol
2022. szept. 14. 09:44
4/5 anonim válasza:
1 vagyok
Magànreceptet bàrmelyik orvos feltud írni, csak hàt ugye akkor dràgàbb mert mindent te fizetsz. Nekem 150€ volt az alapimmumizàlàs és 50€ a frissitések.
Nekem hatott, sajnos nem tudom pontosan megitélni mennyire mert nekem mindig szex után jött ki aztán most nincs baràtom, de tény és valò hogy segitett nagyon sokat.
5/5 anonim válasza:
Bármelyik magyar orvos felírhatja. Hagyományos papír receptre. Akár fogorvos is.
Vannak cégek akik 1-5 ezer ft közötti összegért behozzák neked pár nap alatt.(keres rá gyógyszer külödről)
Utána háziorvos betudja adni, mint az influenza oltást, combba/vállba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!