Nem rég járt le, de megint megjőtt. (? )
Szeptember 9.-én jött meg az utolsó menstruációm,15.-ig tartott.Ez a pár nap alatt,szinte alig volt vér,nagyon barna volt,majdnem fekete.
Ma észre vettem,hogy megint megjött(barna) ,pedig azóta csak 1O nap telt el.Ez baj lehet?
És ha számít,akkor meg is vagyok hülve,elég nagyon.
13L
hát nem normális,de a megfázás is bezavarhat a hormonoknak.plusz még nagyon fital vagy belefér ha nem pontosan jön meg illetve közti vérzésed van.
ha nem élsz szexuális életet(remélem ilyen fiatalon nem)
akkor nem gond.
13 évesen ez még természetes ne aggódj nincs semmi gond. Nekem is megesett Nagyon ritkán, hogy egy hónapban kétszer is megjött. Egyébként pedig igen ha meg vagy fázva az némileg bezavarhat de ez inkább azért van mert még fiatal vagy, gondolom még csak nemrég kezdtél el menstruálni.
A lényeg, hogy ne aggódj.
(Viszont ha egymás után több hónapon keresztül kétszer jön meg egy hónapban akkor érdemes felkeresni a nőgyógyászt, addig viszont felesleges).
Körülbelül egy fél éve jött meg.De ami után megjött az első,MINDIG 15.-én jött volt meg.és ebben a hónapban(szeptember) 9.én jött meg.De CSAK ebben a hónapban,és 2x.
Köszönöm amúgy a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!