Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől lehet ez?

Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés

A nemiszervem szinte minden részén vannak pici fehér pöttyök amik ha jól tudom faggyúmirigyek. Azonban gyakran kezdenek el viszketni a nagyajkaim, ha pl. kicsi dörzsölés éri őket. Ilyenkor kissé vörös a bőr. Lehet ez a pöttyök miatt? Ugye nem jelez komoly bajt? Soha nem feküdtem le senkivel, még csókolózni se csókolóztam. Már régóta több a "folyásom" az átlagnál, de a hüvelyem nem szokott viszketni, csak ott ahhol a nagyajkam és a kisajkam van. Ezzel forduljak orvoshoz?

(16L)

2022. szept. 11. 22:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi komoly nem lesz de menj el Nőgyógyászhoz,Hidd el itt nem sok mindenki fogja tudni hogy mi lehet ez
2022. szept. 11. 22:20
 2/4 anonim ***** válasza:

Honnan veszed, hogy több a folyásod az átlagnál? Fogalmad sem lehet róla, hogy mi az átlag. A nemi betegség tag a te esetedben értelmezhetetlen, hiszen szűz vagy! Lehet fertőzésed, de ez általában a hüvelyváladék megváltozásával jár.

A pöttyök nem számítanak, normális. Mi dörzsöli ki a szeméremajkaidat vörösre? Ha ezek körülhatárolható, szabályos körök, gombás fertőzésed van, pld. Canesten krémmel lehet kezelni. 16 évesen miért nem a szüleidtől kérsz tanácsot?

2022. szept. 11. 23:17
 3/4 A kérdező kommentje:

2es: Én még nem hallottam róla hogy mindenkinek foltot hagy a bugyiján a hüvelyváladék minden egyes nap, ovulációkor pedig konkrétan folyik belőlem folyamatosan. Nem tudom mitől viszket, néha még akkor is amikor a bugyim nagyon nagyon picit szorosabb. A ruháim se szűkek, sőt nagyon is bő ruhákat szoktam felvenni.

A szüleim nem hisznek nekem mert nekik nincs ilyen 🤷‍♀️

2022. szept. 12. 06:21
 4/4 anonim ***** válasza:
A folyás normàlis,ha mindennap a bugyidon van fehér az is ,ha màr annyi hogy àtàzol az nem normális mennyisèg
2022. szept. 12. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!