Egyre gyengébb menstruáció, mi lehet az oka? N29
Tudom, el kell menni orvoshoz és nem találgatni. Oké, el is fogok. De érdekelne, esetleg mi állhat ennek hátterében?
3 éve tettem le a tablettát. Előtte normális, teljesen pontos menzeszeim voltak. Azóta is nagyon pontosan jön meg, de a mennyisége 3 év alatt sem lett normális, nagyon kevés. Az orvos az utolsó vizsgálatjor azt mondta, vékony à nyalkahartya. De ennek már 2 éve. Az utóbbi időben volt volt, de csak 2 - 3 napig tartott, kevés mennyiség. De a mostani gyakorlatilag éppen, hogy csaj jelentkezett, és inkább pottyozesnek, barnazasbak nevezném, egész nap éppen, hogy egy két csepp távozott.
Terhességet jelezhet, azt tudom, hoknap csinálok tesztet, de amennyiben az is negatív, mégis mi ojozhatha ezt?
Antidepresszánsokat szedek.
Jelezhet terhességet, mert ez nem menstruáció, bár lehet csak késik.
Ha vékony a nyálkahártya, arra nőgyógyász kevés lesz, endokrinológiai kivizsgálás is kell. Az antidepresszánsok meg még okozhatnak problémákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!