Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mensikor nagy alvadt vérdarabo...

Mensikor nagy alvadt vérdarabok, erős vérzés, és hüvelyi fájdalom, normális ez? Menjek orvoshoz, vagy nincs gond?

Figyelt kérdés

Rengeteg vérdarab távozik belőlem, egy nap akár 15 is.

kb. 5-10centisek ezek. Ezelőtt ha volt is alvadt vérem, csak kisebb és kevesebb volt.

Szinte ömlik belőlem a vér, a nagy betét 1 óra alatt úgy megtelik, hogy át is ázok, régen nem volt ennyi. Fáj a hüvelyem/méhem, olyan érzés mintha benne lenne a nőgyógyászati "kacsa", tehát ilyen nyomó/feszítő érzés.

Ezt az utóbbi 3mensim óta tapasztalom(egy lehetséges vetélés óta).

18/L

2010. szept. 25. 16:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Max elájulsz.Az már gond... :D Akkor hogy mész be?:D
2014. nov. 13. 15:18
 12/14 anonim válasza:

Külön féle betegség lehet mögötte.

Pl: méhnyakrák,mellrák,hüvelyrák stb....

Ha 1-5 napig erős vérzésed van alvadt vérrel az még normális, de ha a 7-8.napig is ugyan olyan erősen vérzel akkor menj nőgyógyászhoz.

2023. ápr. 7. 17:34
 13/14 Sári 2 válasza:
Sziasztok tudnátok nekem segiteni voltam egy buszon egyedül napi ver vetelen es nem ertem mert az orvos aszt monta hogy rendben minden de en nem hiszem mivel darabos a vérzésem
2023. máj. 25. 11:55
 14/14 Sári 2 válasza:
Folikulàris fázis :<4.45nmol/L. Midluteális:14.12-89.14nmol/L Luteális fázis:10.62-81.28nmol./L terhesegi 1trimeszter :35.68-286.20nmol/L. Menopauza utan:<2.32nmol./L koszonom varom valaszotokot jo vagy rosz eredmeny
2023. máj. 25. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!