Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok ti milyen gyógyszert...

Lányok ti milyen gyógyszert szedtek erős menstruációs görcsökre?

Figyelt kérdés
Voltam nőgyógyásznál is,mindent rendben talált,de hátrafelé hajló méhem van és ezért aztmondta nehezenben ürül. Amikor megvan első 3 nap nagyon görcsölök (fog.gatlót nem szedek,nem is szeretnék!) De a cataflam,dolgit ezeket próbáltam,de első nap napi 3is kell. A nospa és algoflex M semmit nem ér. Ti mit szedtek? 25/L
2022. szept. 9. 12:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
16%
nekem az első 3 napba nagyon fáj a hasam mindig, amikor megvan a havim de, nem szedhetek rá semmilyen gyógyszert (apukám és bátyám is azt mondja, hogy nem betegség ez hanem természetes folyamat, szokjak hozzá). nem tudok mit csinálni csak elviselni.
2022. okt. 2. 08:05
 12/12 A kérdező kommentje:
11 sajnálom,hogy ilyen gondolkodásúak a hozzátartozóid! Szomorú...nyilván természetes folyamat,de valaki megsem érzi valaki meg görcsöl. Javaslom nekik,hogy a fogfájás is egy természetes folyamat,ha elrohad,valami baja lesz,ne menjenek fogászatra sem,várják meg amíg magatól kiesik...istenem...
2022. okt. 2. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!