Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szex után nagyon gyorsan...

Szex után nagyon gyorsan kidörzsölődik a hüvelyem vagy nem is tudom mi lehet, de égő érzés, sokszor kellemetlen a szex. Mi a teendő?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy a párom nyától begyullad? Nem hiszem, hogy gomba, folyás nincs.
2022. szept. 8. 19:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
használjatok síkosítót
2022. szept. 8. 19:27
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Sikosito + lazulj el

Az is lehet kell egy kis ido, mire regeneralodik a huvelyed, kis ideig hanyagoljatok.

2022. szept. 8. 19:47
 3/7 A kérdező kommentje:
Leírásban elírtam, "párom nyálától" akart lenni. Sokszor voltak nőgyógyászati panaszaim, lehet hogy tényleg már túlságosan rágörcsölök a dologra. Eleinte az orális szexnél semmi kellemetlen nem volt, de a behatolás végére már égő érzésem volt, főleg miután orgazmusom volt. Minden együttlét után fogok használni hüvelyflóra helyreállítót, szerintem a ph is gyorsan felborul.
2022. szept. 8. 20:30
 4/7 A kérdező kommentje:
Ja és mindez nem sok idő alatt történik, tehát maga a behatolásos rész mondjuk 10-15 perc.
2022. szept. 8. 20:31
 5/7 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem nem a párod nyálától "dörzsölődik" ki, hanem a behatolástól. Nem vagy elég nedves, illetve nem lazulsz el. A sikosító segíteni szokott, illetve ha utána használsz hüvelyflóra helyreállítót, akkor a Lactofeel hüvelygélt használd. :)
2022. szept. 9. 07:24
 6/7 anonim ***** válasza:
A paroddal mindig is ilyen volt? Hasznaltok gumit?
2022. szept. 9. 13:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Probalj ki huvelynedvesito kupot :) patikaba lehet venni este kell feltenni lefekves elott
2022. szept. 9. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!