Idegen helyen (étterem, áruház mosdójában) szoktatok betétet/tampont cserélni? Ha igen, hogyan oldjátok meg?
Otthon ugye kézre állnak a dolgok, de pl. egy Meki vagy egy Tesco mosdójában hogyan oldjátok meg a tampon/betét cseréjét?
Csak mert a WC-re még pisilni sem ül rá az ember idegen helyen, a betétet meg ülve szokta az ember.
Vagy ilyenkor ti állva cseréltek?
Tamponnál meg hogyan oldjátok meg hogy előtte ne fogdossatok össze mindent? (kilincs ki-be, újat leteszitek, régit letesztitek, stb.)
Vagy ilyen helyeken nem szoktatok cserélni?
Ha kell, akkor igen, persze. Előtte és utána bőven kézfertőtlenítő.
Nekem évekkel ezelőtt volt egyszer egy olyan élményem, hogy pont a menzeszem második, legerősebb napján indultam nyaralni. Busszal. Bulgáriába! Képzelhetitek. :D Hányni sem akartam volna azokba a vécékbe, amelyeknél megálltunk útközben, nemhogy tampont cserélni, de nem volt más választásom. Sokat nevettünk utána azon, hogy mennyi kézfertőtlenítő gélt és nedves törlőkendőt elhasználtam aznap (ugye covid előtt történt, nem volt még megszokott dolog).
Életemben nem mostam kezet ilyesmihez, csak felnyomtam. Sosem voltam beteg “ott lent” és egy egészséges terhességet is kihordtam.
Evés előtt sem mosok kezet soha. Egyszer elutaztunk Egyiptomba, csak én nem kaptam el a fosós vírust. Hiába, edzett az immunrendszerem.
Ezzel a túlzott fertőtlenítéssel legyengül az ellenálló képességetek, azért kaptok el mindent, mert nem érintkeztek a bacikkal, csak szólok.
28/N
Csak mert a WC-re még pisilni sem ül rá az ember idegen helyen - mert minimális ismeretekkel sem rendelkezik saját magáról :D
Ugyanúgy, mint máskor. Kézmosás, benyitok, cserélem, leülök-pisilek és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!