Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hüvelykúp szűzen?

Hüvelykúp szűzen?

Figyelt kérdés
Hüvelykúpot írt fel a nőgyógyászom gombás fertőzésre, de még szűz vagyok (barátom már van). Egy kis méretű kúpot félbevágtam és be is nedvesítettem, de nem ment fel egyáltalán. Hogy őszinte legyek, elképzelésem sincs hogyan toljam át a gáton anélkül, hogy felsérteném. Ti hogy csináltátok? Volt akinek egyszerűen nem ment amíg szűz volt? Van más megoldás a gyógyulásra?

2022. szept. 7. 23:14
 1/8 anonim ***** válasza:
58%
A hártyán van egy lyuk, azt kellene negtalálni. Dokinak mondtad, mi a helyzet?
2022. szept. 7. 23:28
 2/8 anonim ***** válasza:
70%

Ha a gáton akarod átnyomni, amin nincs lyuk, akkor nem csoda hogy nem megy.

A hüvelybe kell felnyomni értelemszerűen. Ha nem tudod hogy melyik a hüvelyed, akkor a neten rengeteg segítséget találsz képekkel és videókkal illusztrálva.

Ahol a vér kijön havonta, ott a kúp is bemegy, nem teljesen zárja le a szűzhártya a hüvelyt.

2022. szept. 7. 23:30
 3/8 anonim ***** válasza:
76%

Nem kellett volna félbe vágni. Se benedvesíteni, a víztől nem csúszik. A testmelegtől olvad, attól csúszik.

Mi az, hogy "hogyan toljam át a gáton anélkül, hogy felsérteném"?! Mit nevezel te gátnak?!

2022. szept. 7. 23:30
 4/8 anonim ***** válasza:
37%
Ujjazni nem szokott a barátod?Egy kúpnak be kell mennie!Nem kell benedvesíteni.Kakaóvaj az alapanyag.Ez test hőmérsékleten elolvad.Sérülést nem okoz.A doki hogyan vizsgált meg?Biztos,hogy nem vagy troll?
2022. szept. 7. 23:35
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Megint a szüzes nőgyógyászos pali....
2022. szept. 8. 07:29
 6/8 anonim ***** válasza:
5: én is erre tippeltem...
2022. szept. 8. 09:44
 7/8 anonim ***** válasza:

Szüzes nőgyógyászos idióta 1000. kérdés :D

Nem unod még?

2022. szept. 8. 10:14
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
De ha te a gáton akarod feltolni - látszik, hogy nem nő vagy, különben nem írnál ekkora fxságot -, akkor ne csodálkozz, hogy nem megy.
2022. szept. 8. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!