Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Betétfétises férfiak! Ha nők...

Betétfétises férfiak! Ha nők lehetnétek, mit tennétek, hogyan élveznétek ki?

Figyelt kérdés
Itt az idő hogy mi is "kérdezzünk". Kíváncsi vagyok.. Hogyan élveznétek ki, ha ti magatok menstruálhatnátok? Hogyan képzelitek el a dolgot?

2022. szept. 5. 12:03
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
#9 amúgy tudnék mesélni rengeteg sztorit... :D kb lehet ezt írom ki legközelebb, kitől milyen hülyeséget kérdeztek (privátban).
2022. szept. 5. 15:02
 12/21 anonim ***** válasza:
69%
Kiírod kérlek? Én kíváncsi vagyok :D
2022. szept. 5. 16:37
 13/21 anonim ***** válasza:
59%
Én is szívesen olvasnám itt... :)
2022. szept. 5. 16:38
 14/21 anonim ***** válasza:
59%
én is:)
2022. szept. 5. 17:36
 15/21 anonim ***** válasza:
59%

Nos, én még sosem írtam erre az oldalra de én is láttam már fent említett kérdéseket🤣

Nekem a fétisem abban nyilvánul meg, hogy nagyon szeretek önkielégítéshez (barátnőm) használt tisztasági, vagy nem véres betétjét használni. Továbbá nagy ritkán vagy hogy veszek nagyobb betéteket és azokkal masztizok.

Egyszer volt rá példa hogy always maxi nightot (a legnagyobbat) beraktam és abban aludtam puszta kíváncsiságból. Hát nem a legszellősebb az fix😅

24/F

2022. szept. 6. 09:38
 16/21 anonim ***** válasza:

15: már bocs, tényleg csak puszta kíváncsiságból: hogy a fenébe alakulnak ki embereknél ilyen durván extrém fétisek...???

Mi a háttér? Mitől jött ez elő nálad?

2022. szept. 6. 09:40
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

15.

Ez szerintem messzemenőleg nem számít extrémnek (néz csak körbe az interneten).

Egyébként még régi kapcsolatból ahol a másik fél, fogalmazzunk dominaként elkezdte az arcomba nyomni előjáték részeként. Na onnantól alakult ki és a többi csak kíváncsiság.(hozzátenném hogy sok férfinak tetszik csak nem beszélnek róla)

2022. szept. 6. 09:45
 18/21 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Bocsi 16osra akartam válaszolni

2022. szept. 6. 10:00
 19/21 anonim ***** válasza:
17: de ha nem beszélnek róla, akkor honnan tudod, hogy sok ffinak tetszik? :-DDD
2022. szept. 6. 10:01
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Lévén hogy férfi vagyok és én már beszélgettem jó párral ezen témáról.

Nem mondom hogy no. 1 mindenkinél de kíváncsiak lennének rá, vagy izgatónak találnák.

2022. szept. 6. 10:05
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!