Mit csinaljak hogy visszajojjon a menstruaciom?
Figyelt kérdés
Evés zavarom volt amikor abbamaradt, de mar fel eve egeszsegesen eszek és heti 4x edzoterembe járok. Nem vonok meg magamtol semmit. Elore is koszonom a segitseget2022. szept. 3. 10:54
2/5 anonim válasza:
Mennyi idős vagy? Mióta nincs?
Jelenleg milyen magas és hány kg?
3/5 anonim válasza:
Én is kb. fél éve gyógyultnak gondolom magam és még mindig nem jött vissza :( Én már túl vagyok mindenféle kivizsgáláson, az egyetlen amit mindenki mond hogy legyek türelmes ...
4/5 anonim válasza:
Menj el orvoshoz, mert hormonális okai lesznek, és mondjuk ne eddz heti 4x, mert tök felesleges.
Sőt, sok orvos egyenesen tiltja a mozgást, míg a menzeszed nem jött vissza mert addig nem vagy gyógyult!
A BMI semmit nem jelent, amíg nem menstruálsz, hormonálisan beteg vagy, és a tested továbbra is túlélő üzemmódban van.
5/5 anonim válasza:
Anyámnak tizenévesen szintén evészavara volt, elmaradt a mensije. Doki gyógyszerrel visszahozta neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!