Mell implantatum betegseg jelentkezett-e mar nalad?
Irjon minden szilikon mellu sorstarsam,akinel jelentkeznek ismeretken eredetu rosszulletek vagy alvaszavar vagy allando faradtsag.
A doki azt mondta,amikor berakta ,h nem kell cserelteni. 15 eve van bennt. Erdes felszinu, kemeny zseleszeru.
Minden egyeb tapasztalat erdekel.
Ki hogy kezeli? Meregtelenites hogyan?
Az enyémmel nincs semmi probléma, Dr. Csuha Lajos rakta be, izom fölé kértem, kis méretű, szilárd szilikonzselé, naturális formájú. 10 éve volt.
Nagyon gondosan, alaposan végezte a beavatkozást a sebészem, végig ébren voltam, úgyhogy tudom, hogy alaposan rászánta az időt. Leginkább ettől függ, a sebész alaposságától, hogy mennyire lesz sikeres a mellnagyobbítás.
A méregtelenítős kérdésedet nem tudom értelmezni, mivel az úgynevezett "méregtelenítés" egy áltudományos elmélet:
Szilárd zselé. Akkor sem folyik ki a belseje, ha szikével kettévágják. Nem szivárog. A régi, sós vízzel töltött implantok, azok tudtak szivárogni. A diszkomfortérzeted mástól van: az idővel bekövetkező hormonális változásoktól, vagy megváltozott étkezési- és egyéb szokásoktól például.
Kettévágott implant: https://www.youtube.com/watch?v=atWoxYpGatM
3-as. A baratom js erzi a melltartom belsejen a muanyag szagat.
Zsele az implantom,megis valahogy atjon a szaga.
Milyen hormonalis valtozas? Arra gondolsz,h a hormonrendszerem is befolyasolja es tonkreteszi??
Azert jo lett volna tudni errol elotte.
Jo,h reklamokkal nyugatod magad,dexsajnos mindenkinel elofordul az ilyesmi idovel. Csak mindenhol titkoljak.
Legutobb megint elojott a hirtelen fellepo eros hanyinger,hasmenes ,hideg verejtek,hanyas. Aztan aznap elmult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!