Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez ellen mit lehetne tenni?

Ez ellen mit lehetne tenni?

Figyelt kérdés

Ha minden igaz, meg fog jönni. Korábban is voltak előtte hangulatingadozásaim, de nem ilyen erősen. Bár most inkább csak nagyon-nagyon rossz kedvű és baromi feszült vagyok. Minden percben rajtam van a sírás, nehéz a gyomrom, fel tudnék robbanni , semmihez nincs kedvem és erőm. Mit nem adnék egy kis mellfeszulesert, gorcsolgetesert.

Van valami vitamin vagy valami, amivel ez megszűnik?

2022. aug. 31. 10:49
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Van ilyen Premens tabletta, az elvileg jó rá, de hallottam olyat is, hogy valakinek összezavarta a ciklusát, úgyhogy én végül nem vettem.
2022. aug. 31. 11:07
 2/3 anonim válasza:
Nekem is nagyon erős hangulatingadozásom van előtte, ingerült vagyok, sírni akarok, stb. Nekem ez akkor lett jobb, amikor, idővel a családom megértette, hogy erről nem tehetek, és olyankor békén hagytak, hiszen mindenkivel csak veszekedtem akkor, szépen beszélni senkivel sem tudtam... Csak akkor szóltak, amikor muszáj volt, így az ingerültség egyre kikopott. Mai napig működik ez, párom ilyenkor rengeteg csokit vesz, tudja, hogy attól megnyugszom, rám olyankor ez jó hatással szokott lenni. Ha sírnom kell, nem kérdezi mi a baj, csak hagyja, hogy odabújjak és kisírjam magam, így nekem is jobb. Gyógyszert én sem szedtem erre soha.
2022. aug. 31. 11:52
 3/3 A kérdező kommentje:
Én is ilyenkor a lehető legkevesebbet beszélek mindenkivel, mert baromi utálatos vagyok, csak 0-24-ben foglalkozom a drága 11 hónapos csöpp lányommal, aki éjjel ráadásul 2 óránként kel. Nagyon türelmetlen vagyok, kirohannek a világból. Bár most ettem egy kis csokit, vettem be magnéziumot, talán egy fokkal jobb.
2022. aug. 31. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!