Van olyan menstruációs app ahol meglehet adni a fogamzásgátló tablettát?
Figyelt kérdés
Olyan appot szeretnék ahol be lehet állítani hogy tabit szedek és az alapján irogatni az adatokat2022. aug. 30. 14:28
3/8 anonim válasza:
Milyen adatokat szeretnél megadni, és mit szeretnél megtudni belőle? A fogamzásgátló miatt nincs is ciklusod.
Bármilyen appot használhatsz, csak minden adatot hagyj figyelmen kívül, azon kívül, hogy hanyadik napon vagy, és hogy mikor várható a megvonásos vérzésed.
4/8 anonim válasza:
A cloverben be tudod jelölni asszem, hogy vettél-e be gyógyszert vagy nem.
5/8 anonim válasza:
Mit akarsz követni tabletta mellett?
7/8 anonim válasza:
Apple healthen van, meg talán a WomanLogon is
8/8 anonim válasza:
Én évek óta a Naptáram nevű alkalmazást használom. Egyszerűen kezelhető, diszkrét és van olyan menüpont is, ahol a gyógyszert rögzíteni lehet, meg az aktuális hangulatot, hőemelkedést, súlyt stb. Mondjuk én csak a menstruációt szoktam beírni, de használható más dolgokra is. Teljesen elégedett vagyok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!