Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha petefeszekgyulladasom van,...

Ha petefeszekgyulladasom van, akkor vizeletfertozesem is van?

Figyelt kérdés
Tehat, ha kiderulne, hogy nincs vizeletfertosem, akkor nem lehet petefeszekgyulladasom? Tudom, hogy buta kerdesnek tunik, de ez nekem most tenyleg kerdes.
2010. szept. 24. 21:02
 1/4 anonim ***** válasza:

A húgyúti fertőzés csak a vesék felé tud terjedni a húgycső->húgyhólyag->húgyvezetékek->vesék útvonalon.

A petefészket csak hüvelyi fertőzés érheti el (esetleg a véráramba kerülő kórokozók is megtelepedhetnek), de annak még előtte a méhen, petevezetékeken végig kell mennie, de ezek kismedencei gyulladást is okoznak.

Szóval, a "felfázás" nem megy a petefészkekre.

2010. szept. 24. 22:10
 2/4 anonim ***** válasza:
A kettőnek semmi köze nincs egymáshoz. Attól, hogy a pisiddel minden rendben van, még lehet gond a petefészkeddel. Bár én azt kívánom Neked, hogy soha semmi bajod ne legyen!!!
2010. szept. 25. 08:07
 3/4 anonim ***** válasza:
húgyúti fertőzés igen gyakran jár együtt ivarszervi fertőzésekkel, de akár külön is jelentkezhetnek...legjobb, ha nőgyógyászhoz mész ill a háziorvosod elküld vizelettenyésztésre
2010. szept. 25. 09:08
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek.
2010. szept. 25. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!