Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Elet meh nelkul?

Elet meh nelkul?

Figyelt kérdés
Radikalis mutetem volt! A felkeszites, mellekhatasok ismertetese kritikan aluli volt! Furcsa tuneteim, erzeseim vannak. Elmondtam, az orvos legyintett; majd elmulik! Holgyek kerlek benneteket irjatok, ha ateltetek ilyet, vagy kozeli rokonotok? Ami kulonosen fajt, hogy ugy kezeltek, muntha egy kihuzando fogrol lett volna szo! El vagyok keseredve! Segitseget kerek!
2022. aug. 29. 13:05
 1/9 anonim ***** válasza:
38%

Keress fel egy ilyen esetekkel foglalkozó pszochológust-sos.

Anyukámnak is kivették a méhét de neki addigra már volt 3 gyereke, így azért könnyebben ment a feldolgozás, de még íg y sokszor azt mondta az elején hogy úgy érzi elvesztette a nőiességét.

2022. aug. 29. 13:17
 2/9 anonim ***** válasza:
43%
Hány éves vagy? Miért volt a műtét? Nekem nem volt ilyen műtétem, de sugárkezelés miatt sajnos engem is értek szervi károsodások!!!
2022. aug. 29. 13:23
 3/9 anonim ***** válasza:
50%

Kérdező: bizonyos szempontból át tudom érezni a problémát, nekem azt "volt szerencsém" átélni, amikor egy életre szóló fogyatékosság tényének megállapítását úgy közlik, mintha tárgy lenne, érzelmek nélkül, hangsúlytalanul stb.

Veszteségek feldolgozásával foglalkozó pszichológust keress, szerintem is.

2022. aug. 29. 13:39
 4/9 anonim ***** válasza:
39%
Hűha, miért van mindenki 0-ra leszavazva????
2022. aug. 29. 21:09
 5/9 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező, miért, hogy kezeljék?

Az egy eltávolítandó szerv, pont. Az műtőorvosnak nem dolga a lelki világoddal foglalkozni.

Ha minden nő méhét elsiratná, féléven belül a zárt osztályon kötne ki. Neki az a dolga, hogy szövődmények (pl vérzés) és műhiba nélkül kivegye a méhedet.

Megcsinálta? Igen, tehát a munkáját elvégezte.

A feldolgozás a saját dolgod, ha kell, pszichológussal.

2022. aug. 30. 09:26
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezt el kell gyászolni, ami egy lelki munka, én is pszichológus segítségét javaslom! [link]
2022. szept. 5. 10:03
 7/9 anonim ***** válasza:
65%
Nekem adenocarcinoma in situ miatt majdnem kivették a méhemet, nem sokon múlt, bennem is voltak fura gondolatok ezzel a kapcsolatban. Megértelek és sajnálom a rossz élményeidet. Ahogy a többiek írták, keress szakembert a feldolgozáshoz. Mielőbbi jobbulast kívánok.
2022. szept. 5. 14:03
 8/9 A kérdező kommentje:
Kedves 5-os! Igen megcsinalta, s voltak szovodmenyek. Ez amugy egy nagyon fontos szerv. Nem probaltak megmenteni! Gondolom: ferfi vagy. Az, hogy a muteten tul vagyok, mar nem kerdes. A felhaborito: se az esetleges mellekhatasokrol / rovid, hosszutavu/ nem kaptam felvilagositast! Pedig vannak! Nehany: vizelesi, szekelesi gondok. Fajdalom. Huvelyszarazsag. Hugyuti fertozes, kulonbozo servek/ holyag, bel, vegbel/ magas vernyomas, csontritkulas, stroke es infarktus fokozott veszelye . Amikor ezekre rakerdeztem, azt a valaszt kaptam, hogy hol olvastam ezeket. Megmutattam. Most jon a csattano; megkerte az orvos, hogy kuldjem at neki. Ezekert vagyok melysegesen felhaborodva. A mehemet nem fogom visszakapni jol tudom. Mindem panaszomra az volt a valasz, hogy ugyse akartam mar gyereket szulni?!
2022. szept. 5. 16:23
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk a rendelőben mindenütt ki van függesztve a betegjogi képviselő elérése, derítsd ki, hogy azért az intézményért ki felel (nálunk elég nagy terület tartozik ugyan ahhoz a jogászhoz, tehát lehet, hogy nem oda mész vissza az adatért, ha nem szeretnél, hanem csak egy közeli eü. intézményhez), s vele beszélj, ő tud hathatósan segíteni. Mert ez szerintem nem csak pszichés ügy így, ahogy leírod. Jobbulást!

49f

2022. szept. 5. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!