19 éves lány vagyok. A menstruációm mindig szinte napra pontosan jött. Pár hónapja vagyunk együtt a barátommal és fogamzásgátló mellett döntöttünk. Miért nincs menstruációm? (Terhesség kizárva, tesztek negatívak, semmi tünetem nincs rá)
Ha az van írva hogy kell mire beáll meg idő kell mire a szervezeted megszokja a gyógyszert akkor szerintem várj mégegy kicsit. Gondolj bele. Eleve nem természetes hogy mesterséges hormont szed egy teljesen egészséges ember. Persze hogy össze fogja kutyulni a dolgokat. A vérzés meg nem sima menzesz lesz amikor az érett petesejt elindult a petefeszkedből. Olyankor nem agyazodik be az érett petesejt ezért a nyalkahartya leválik és létrejön a menstruáció. A te esetedben megvonasos vérzés lesz mert szunetelteted a gyógyszert. De eleve nem lesz érett petesejt. Azért lesz verzesed mert nem szedsz gyógyszert. Nem tudom jobban leírni úgyhogy szerintem olvass egy kicsit a témában. Amúgy sem árt egy nőnek tudni hogy mi zajlik a testében.
Nem torolnek véleményt csak azért mert nem tetszik a válasz. Ha valaki úgy gondolja higy a kérdező terhes attól még nem kell töröltatni a válaszát. Jobban mondva nem fogják törölni.
Nem volt alpári, nem volt rasszista. Atrról nem tehet hogy fogalma sincs hogyan működnek a fogamzásgátlók.
"fogalma sincs hogyan működnek a fogamzásgátlók"
Elég ha annyit tud, hogy nincs 100%-os módszer, úgyhogy még az is lehet, hogy igaza van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!