Miért van lila folyásom?
Figyelt kérdés
11 napja elkezdtem fogamzasgatlot szedni, menstruaciom elso napjan kezdtem el hasznalni es az egesz menstruaciom csak barnas folyas volt, semmi ver, es most mar 3 napja egyszer rozsaszin folyasom van, most pedig mar lila, mi lehet a problema?2022. aug. 28. 17:09
1/5 anonim válasza:
Az teljesen normális, hogy sokáig barna pecsételő vérzés van a fogamzásgátló elkezdése után, emiatt nem kell aggódni, valószínűleg mire elkezded a következő adagot, már nem lesz ilyen. Nekem majdnem 3 héteig ez volt, utána többet nem. Kell egy kis idő, mire normalizálódik minden. Lila folyásról meg életemben nem hallottam, nem is tudod elképzelni, hogy mitől lehet. Ahhoz a piroshoz kéne valami kék is. Biztos, hogy lila?
2/5 anonim válasza:
Lila folyás?!
Esetleg képet tudsz csatolni, hogy mit látsz lilának? Mert ez felettébb furcsa.
3/5 anonim válasza:
Soha nem hallottam lila folyásról.
4/5 A kérdező kommentje:
Koszonom, igen tenyleg lila, en sem hallottam ilyenrol meg soha de lila szinu es olyan az allag mint egy kiszaradt krem😅 nagyon furcsa, es nem tudom hogy aggodjak-e vagy sem de ha par napon belul nem mulik el akkor elmegyek a nogyogyaszhoz csak azert addig kicsit megszeretnek nyugodni hogy nincsen problema😅 de igy mellekesen a yasminelle fogamzasgatlot hasznalom
2022. aug. 28. 22:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!