Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Baj lehet abból hogy ilyen a...

Baj lehet abból hogy ilyen a mensim?

Figyelt kérdés
Egész hónapban fájt a hasam alja, illetve szeretkezés is fájdalmas volt. Most megjött időben (védekezünk a párommal, azonban az 3-ból 1 óvszer mindig kiszakad), viszont egésznap barna volt most estére kezdett el pirosodni ez is kevés mintha csepegne csak. Ez szokatlan mert nekem az első két nap általában egy csomag betét annyira erős a menszeszem. Ha pisilek akkor a WC papíron csak vér darabok vannak, illetve a wcben is rengeteg a vér darabok. A mensim is szokatlanul fájdalmas most. Konkrétan az ágyból nem bírtam kiállni.

2022. aug. 25. 21:34
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
59%
Menj nőgyógyászhoz most
2022. aug. 25. 21:37
 2/15 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy itt a nőgyógyásznak nem igazán tetszik, ha valakit meg kell vizsgálnia. Általában szóban elmondjuk a problémát ajánl valamit és mehetünk is.
2022. aug. 25. 21:41
 3/15 anonim ***** válasza:
76%

Ez lehet ciszta, vagy valamilyen fertőzés is.

Nőgyógyász.

2022. aug. 25. 21:46
 4/15 A kérdező kommentje:
Cisztáim vannak mind a két petefészkemben, illetve szabad hasi folyadék a méhemben (ezt nem tudom mit jelent, kérdeztem de nem mondta el).
2022. aug. 25. 21:49
 5/15 anonim ***** válasza:
76%
Akkor talan valts orvost
2022. aug. 25. 21:53
 6/15 anonim válasza:
81%

PCOS lesz a te gondod valószínűleg nézz utána

És persze keress fel egy gyógyításra hajlandó orvost

2022. aug. 25. 22:03
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Mi az, hogy minden 3. óvszer kiszakad nálatok? Lehet túl kicsi méretet vesztek. Ez nem normális dolog. Sok pasival szexeltem már, de soha nem szakadt ki.
2022. aug. 25. 22:22
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Jaja, tanuljátok meg használni az óvszert... Ennyi hibás darab nincs közöttük. Ha csak nem secondhandben veszitek...
2022. aug. 25. 22:48
 9/15 A kérdező kommentje:
Nem az óvszer a kérdésem lényege igazából.
2022. aug. 25. 22:57
 10/15 anonim ***** válasza:
76%

3-ból 1 óvszer mindig kiszakad - akkor vegyetek jó minőségű gumit, mert ez nem normális.

Nekünk hat év alatt egy sem szakadt ki, pedig kb naponta 1x szeretkezünk (néha nagyon durván).

2022. aug. 26. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!