Fogamzásgátló szedése esetén ez normális?
Figyelt kérdés
Nemrég kezdtem el fogamzásgátlót szedni, az első levelet vasárnap fejeztem be. A megvonásos vérzés szerda reggel jelentkezett, azonban a megszokotthoz képest tegnap is kevés volt a mennyiség, a mai nap viszont kb. a tisztasági betét is elegendő volt. Ez így normális? Változni fog ez a későbbiekben vagy fogamzásgátló szedésénél ennyire kell csak számítani? Noriellet szedek egyébként.2022. aug. 25. 18:18
1/4 anonim válasza:
Valószínűleg normális, nekem is 3 nagyon lightos nap az egész, gyógyszer nélkül kifejezetten erős volt és 7 napig tartott. Orvos is megerősítette, teljesen jó így, probléma csak akkor van ha már annyira kevés, hogy nincs is…
2/4 anonim válasza:
Ilyenkor bármi normális, van aki az első 3 hónapot végig vérezgeti. Lehet, hogy később több lesz, de jellemzően kevesebb a vérzés, görcsök tablettaszedés alatt, mert nem vastagodik meg a méhnyálkahártya úgy, mint kellene normálisan.
3/4 anonim válasza:
Nekem is egyből lecsökkentette. Az eredeti 7 napból 5 lett, de abból is 3 gyakorlatilag semmi.
Ez most neked akkor 2 nap lett összesen? Eredetileg sem volt erős?
4/4 A kérdező kommentje:
Igen, igazából 2 nap lett ami rendes vérzés, utána talán 1-2 napig még barnázás volt, de ennyi. Eredetileg erősebb volt, 4 napig biztosan tartott.
2022. aug. 29. 17:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!