Ez lehet hüvelygomba?
Éppen ovuláció közben vagyok, azonban nagyon megváltozott a folyásom állaga. Fehér, sűrű túrószerű, szaga nincs. Sokszor vizeléskor is kerül néhany ilyen fehér túrószerű kis bigyó a wcbe. Fájdalmas vizelésem nem volt, viszketést enyhén tapasztaltam még mielőtt ez a sűrű folyás megjelent volna, de akkor is enyhén. Hiába megmosakszom, utána 30-60percen belül újra elkezd jönni belőlem ez.
A kérdésem az lenne hogy ez szerintetek hüvelygomba lehet?? Mennyi idő alatt múlik el magától?
Köszi a normális válaszokat!
Szerintem menj el nőgyógyászhoz, Ő majd vesz Tőled kenetet és megmondja, hogy mi a probléma. Valószínűleg kapsz kúpot,amit esténként fel kell helyezned, hogy éjjel tudjon +dolgozni", amíg alszol, esetleg kenőcsöt is mellé, amitől elmúlnak a tüneteid. Lehet hüvelyi gomba is, hiszen érzed a viszketést, ami általában kézen fogva jár a gombával.
Magától nem fog elmúlni, csak rosszabb lesz, úgyhogy keresd fel a nőgyógyászod, mondd el neki a tüneteid, vegyen kenetet, csináltass évente rákszűrést is!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!