Ha elviszem a 14 éves lányomat nőgyógyászhoz akkor mikor megmondják nekem ha baja van azt is megtudom hogy szűz-e még?
Jajistenem, te BETEG vagy!! Te menj orvoshoz! De ne nőgyógyáshoz.
Remélem, csak kamukérdés, provokáció.
A szüzesség NEM orvosi hatáskörbe tartozó állapot. És senki másra nem tartozik, csak a lányodra. LEgfeljebb akkor vizsgálná ezt az orvos, ha bűncselekmény (nemi erőszak) miatt hatósági orvosi véleményre lenne szükség.
Szégyelld magad!
A szüzesség nem orvosilag megállapítható.
A szűzhártya nem valami garanciavédelem, hanem szövet, ami egyénileg változik, hogy milyen forma.
Van akinek sporttól is bereped,van akinek meg szextől is csak kitágul.
A nemi erőszakot akkor lehet megállapítani, ha maradt a testben váladék, illetve ha sérülések is vannak. De ezek nyálkahártyán gyorsan gyógyulnak, szóval nem lehet megmondani egy idő után.
De ha ilyen pocsék viszonyod van a gyerekddel, hogy egy őszinte beszélgetésetek nincs, ne csodálkozz, ha idős korordban a kutya nem látogat.
A mostani generációt már nem lehet érzelmileg zsarolni, ha a búzív, zsarnokoskodó szülő vagy, úgy vágnak ki a képből mintha ott se lettél volna.
Na lehet lepontozni annak akinek fáj az igazság.
Tessék, beszélgetni nem szoktatok?
Van a lányodnak barátja egyáltalán, él szexuális életet? Ha kétségeid vannak nyilván nincs. Gyerekkorban ilyesmi teljesen általános, felesleges jelentőséget tulajdonítani neki.
Ha szexel, akkor meg vegyél egy terhességi tesztet, abból minden választ megkapsz, ha pozitív akkor kell nőgyógyász.
Remélem ez kamu kérdés.
14 évesen max pár éve menstruálhat, ilyenkor még fehér holló, hogy valakinek fixen beálljon és ne legyenek benne késések vagy akár kimaradások. Én 28 éves vagyok, és simán késett nem rég 2 hetet azért, mert stresszes időszakon mentem keresztül...
Másrészt... szüzességet az orvos a harmadik világbeli országokban néz legfeljebb. Te beteg vagy kérdező. Mássz ki a lányod lába közül, ha már nem tudtad elérni, hogy olyan viszonyban legyetek, hogy megossza veled, hogy ha egyáltalán már él nemi életet vagy érdeklődik a téma iránt!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!