Repedezett bőr a szemérmen?
Két hete voltam nőgyógyásznál, kevert, gombás-baktériumos fertőzésem volt. Végigcsináltam a hüvelykúp-kúrát és kentem kenőccsel, minden fájdalom és kellemetlenség elmúlt, a nagyajkaim körül lévő egy sebet kivéve. nem fáj, nem viszket, csak érzékeny, ha hozzáérek. A nőgyógyász látta, annyit mondott, hogy repedezett a bőr, de nem nagyon múlik.
Sajnos pont menstruálok, de ha vége a ciklusnak, elkezdem a Vagilact hüvelytablettát, hogy visszaolvassam a hüvelyflórát, hátha ez a gond, vagy esetleg érzékenyebb lettem odalent és bármilyen mechanikai dolog, picit is hevesebb szexuális élmény is kisebesítheti.
Valakinek van erre esetleg valami tippje?

de hát mindent betartottam. annyit mondott, hogy amíg tart a kúra, ne éljünk szexuális életet, a hüvelykúp kúra után már lehet. a párom ugyanazt a kenőcsöt használta, ahogy azt mondta, illetve mindketten kaptunk szájon át szedhető gyógyszert.
azon kívül sok folyadékot iszom és minimalizálom a cukrot. nem tudom, mit tehetnék még, de a hónapban 2x fizettem ki 25.000 ft-ot csak a vizsgálatért + a gyógyszerek, csak ezért nem mennék vissza mégegyszer, ha annyi a konklúzió, hogy repedezett a bőr.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!