Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen betegség állhat ennek...

Milyen betegség állhat ennek a hátterében?

Figyelt kérdés

Olyan nagy problémám van, hogy már 3 éve szenvedek de semmi se segít. Folyamatosan égő érzést érzek a hüvelyben. Semmi más tünet nincs. Voltam nőgyógyásznál először Candidát találtak. Kaptam mindenféle gyógyszert/ kúpot de nem segített. Aztán azóta voltam két különböző nőgyógyásznál és vettek kenetet de nem találtak semmit ( se candida, se fertőzés se semmi) . Elvileg minden rendben. Nekem ugyanúgy fáj és már nagyon szomorú vagyok hogy mindennap ezzel a fájdalommal kell, hogy éljek mert nagyon kellemetlen. Mondták, hogy ha nagyon stresszes vagyok az is lehet az oka de azt sajnos nem tudom irányítani. Folyamatosan stresszes vagyok vagy a betegség miatt vagy bármi más miatt. Meg kiskoromban nagyon sok antibiotikumot szedtem és az orvos mondta, hogy Candida attól is kialakulhat. Viszont a napokban, hogy elmúlott a menstruációm olyan mintha a vér kimarta volna az egész hüvelyt. Kérdeztem a nőgyógyászt annyit mondott igen picit piros majd elmúlik. De nagyon kellemetlen és mindig menstruáció után alakul ki. Mit csináljak? Valakivel történet már ilyen?

Említette az orvos, hogy cukorbetegség vagy ösztrogén dominancia is állhat a betegség hátterében mert már minden mást kizártak.

Mi tévő legyek?

2022. aug. 22. 08:51
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nekem is voltak ilyen problémáim, lehet allergiás vayg a gumira, a tlatexre, es ha az kidörzsöli rendesen a hülvelyt leviszi a rendes flórat, ami száraz, es helyet biztosit gyulladasnak, mindenféle kórokozónak. Engem a joghurt tett helyre, valqki irta a kefirt, mindkettőben van tejsav bakterium. Es vicc de tenyleg előtte mindenféle hüvelyöblitó, krem, kup nem segitett. Csak az élőflóras joghurtos tampon. Azt rakta helyre előtte evekig jartam mindenféle orvoshoz.
2023. szept. 29. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!