Kollégiumban hogyan lehet megoldani a menstruációt?
Ősztől egyetemi kollégista leszek.
Érdeklődnék, hogy hogyan szokás kollégiumban a mensis dolgokat megoldani?
Amire gondolok: lehet-e adott esetben a szobában is cserélni tampont, vagy betétet, vagy mindenképp ki kell menni a mosdóba?
Gondolom csak lányok leszünk egy szobában, ezért kérdezem, hogy ilyen esetben lehet-e mások előtt is cserélni-e
Oké, tisztáztuk, mosdóban fogom cserélni.
Az értelmes kommenteket köszönöm. De a lenézést, leszólást kérek mindenkit, fejezzük be.
21-es Mindenki itt, és a jövőbeli szobatársaid, és élettársaid is köszönni fogják.
A látványra, és a szobában lebomló vérszagra sem kíváncsi senki, és nagyon nem is tartozik rá, illetve a szagokra nem kíváncsi senki! Ha nem trollkodsz, eddig nem tudom miért nem zavart, vagy zavarta a családodat, ha tamponcsere közben bementek, vagy egy betét ott bűzölgött napokig.
Velem megesett, de csak is úgy, hogy akkor éppen betegen otthon voltak a szobatársaim és a zuhanyzóból jöttem vissza és oda elfelejtettem vinni új tampont…
DE szobatársak előtt, mellett ne cserélj, ha jóba akarsz lenni velük és békés életet szeretnél. Senki sem kíváncsi még a wc-ben sem rá. Nálunk már attól is ki vannak akadva a takarítók, meg minden lány, ha csak magában van beledobva a wc-s kukába a tampon meg a betét.
Ha cserélni kell, akkor időben felkelsz, hogy ne legyenek balesetek. Napközben, mint máshol szintén wc. Este zuhanyzásnál ilyenkor mindig akkor mentem, amikor tudtam, hogy üres és nem is csatlakozik mellém senki. Ott cseréltem és erre szintén volt kuka meg papír zacskó kirakva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!