Mit fog tenni az orvos? Fordulhatok egyáltalán hozzá?
Elég érdekes gondolkodása van anyukádnak!
Kérdezd meg tőle, ha legközelebb begörcsölsz, ő rád néz és meg gyógyít, vagy mitől óv egyáltalán???
Nem szoktam ilyen tanácsot adni, de nem hallgatnék anyukámra ilyen esetben. Röhej... Szökj meg orvoshoz. A fogamzásgátlást nyugodtan megbeszélheted vele, és valószínű felírja.
Nézd az, hogy szűz vagy nem azt jelenti, hogy az orvos úgy vizsgál meg, hogy elveszi a szüzességed. Ez butaság ha ettől tart anyukád. Én kb 4 osztályos voltam mikor , az általános iskolában elkaptam valami gombás fertőzést. A körzetihez elvitt anyukám, és onnan beutaltak a gyermek nőgyógyászatra. Nem vette el a vizsgálattal a szüzességem a doki. Amit megtehetsz, hogy elmentek együtt, és mikor sorra kerülsz megmondod neki ne jöjjön be veled. 16 évesen ez már a magán ügyed. Nem tud majd mit tenni. A másik, hogy nem beszélgettek a szexről elég baj. Mikor olvasgatom a teherbeesés kategóriát elszörnyedve látom mennyire nincsenek tisztába a lányok az alapvető biológiai folyamatokkal. Azt tudják, hogy kell gyereket csinálni, de a hátterével nincsenek tisztában. Annyit fel tudok neked ajánlani, ha van kérdésed, és nem vagy tisztában egy két dologgal, hogy írsz privit és válaszolok.
Ha őszinte akarok lenni, másfél éve próbálkozunk a férjemmel, hogy teherbe essek, és ez idő alatt én is rengeteget tanultam.
Tehát írj, ha gondolod:-))))
Előző vagyok, azért ha mást nem írd meg mi volt a dokinál:-) Ügyes légy!!!
31N
Ok. Írj nyugodtan!
Anyukád helyében , én büszke lennék rád, mert van barátod, de meggondolod a szex részét, még szűz vagy. Ha írsz privit elmesélem neked, hogy én 16 évesen egyedül mentem nőgyógyászhoz, sima sztk-s rendelésre.
Azért sajnálom, hogy elmaradt a vizsgálat. De a beutaló 3 hónapig érvényes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!