Erős vérzésűek, nektek mennyi tampon és/vagy betét fogy el összesen egy menstruáció alatt?
Olyanokhoz szól a kérdés, akiknek erős vérzésük van, mennyit kell összesen elhasználnotok egy mensinél?
Tehát össz mennyi db?
Nagyon sok. Óránként cserélem az éjszakai betétet nappal. 8 napig tart a menzeszem,ebből 5-6 nap ilyen erős. Szóval legalább 2-3 csomag.
Az utolsó pár nap pedig normál betétet használok.
6-7 napos, egy teljes doboz tampon simán elfogy, super méretből. Sajnos kiskorom óta erős és az évek folyamán nem változott. Orvosnál is voltam emiatt. Nem tudok jelenleg mást tenni mint beletörődni.
23/N
3: Nem kérdés, hogy igen. Ez elég húzós mennyiség.
80 ml felett számít kórosnak a vérzés összmennyisége. Ez 400-500 ml így saccra.
80 milli és kicsivel a felett nem feltétlenül számít kórosnak. Szerintem akkor van probléma, ha alap járaton nem nagyon erős, aztán hirtelen egyik ciklusról a másikra meg duplázódik a váladék mennyisége.
Ezen a téren is igaz szerintem az, hogy mindenkinek saját magához kell viszonyítania.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!