Szex után rendszeresen, visszatérő "felfázásom", hólyaghurutom van. Már nagyon szenvedek. Akik hasonlótól szendvednek: másik partnerrel is előjön? A párom lehet a hibás?

Itt holyaghurut szakerto beszel - viccen kivul 6-7 ev kronikus betegseg utan mindent tudok rola.
A holyaghurut (“felvazas”) egy nagyon gyorsan kronikussa valo fertozeses betegseg amit bakteriumok okoznak.
Nem a parod a hibas (hacsak nem volt nagywczni es utana kezmosas nelkul osszekente szarral (ecoli bakterium) a hugycsoved bejaratat… pardon a szohasznalatert de ez a valosag). Szoval nem csal meg es nem o a hibas. A valosag az, hogy nok sajat magukat fertozik meg azzal hogy olyan bakteriumok jutnak szex kozben a hugycsobe ami nem oda valo. Ha egyszer elkaptad, NAGYON NAGY az eselye hogy lesznek tovabbi fertozesek mert ezek szuperbaktetiumok amik elbujnak a hugyholyag falaba, biofilmet kepezve es csak arra varnak mikor lesz a legkozelebbi alkalom egy jokiis fertozesre… az antibiotikum oda nem jut el.
Kovetkezo lepesek szuksegesek:
Ha legkozelebb lesz, ne vegyel be gyogyszert probalj minimum 4 orat a hugyholyagban tarzott vizeketbol labort - tenyesztest csinalni.
Ha evi 6 felvazasod van akkor kronikus. Ha kronikus, hugyholyagtukrozes a kovetkezo lepes. Ott az orvos latni fogja mi a helyzet. LeheT IC vagy valami mas is a hatterben. Nekem ezt allapitottak meg es en 4x Cystistat kateterezest kaptam terapiakent. Nem segitett csak reszben.
Utana van meg lehetoseg Nemetorszagbol privatreceptkent a Strovac nevu injekciot megrendelni, 150€/3 injekcio az alapimmunizalas. Mint egy allergianal. Utana evenkenti frissito injekcio 50€. Inaktivalt bakteriumtorzsek vannak benne hogy ellenalljon a szervezeted.
En most mar regota megusztam betegseg nelkul de nem is szexelek annyit de az immunizalas sokat segitett. Ha mar csak 10bol 3 betegseger megsprol/ev mar megerte nekem.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!