Sárga,véres hüvelyi folyás?
Figyelt kérdés
Sziasztok, egy hónapja 2 menszi között barna folyásom volt (peteérésre gondoltam)no para..most ugyszint volt ugyancsak félidőben csak rózsaszín(egy tisztaságin látszott) itt már jött a para,időpont doki...ma doki előtt ugyszintén volt(ugyancsak rózsaszín) mondtam is neki,csak hüvelyi uht csinált és szerinte egy elhalt terheség miatt van de rendesen nem látja mert megvan vastagodva a méhfal(mivel megkelesz jöjjón) hormontablettát kaptam és menszi után találkozunk azt mondta.Ő volt a dokim terhesség alatt fiatal,odafigyel viszont nem kelett volna alaposabban megvizsgáljon? Azt mondta semmi komoly problémát nem lát... Kérjek esetleg másik dokihoz időpontot? Volt már valakinek hasonló folyása mi volt a gond?2022. aug. 16. 23:30
1/7 anonim válasza:
A legfontosabb kérdés az lenne a leletről, hogy a méhszájad milyen állapotban van.
Továbbá hány éves vagy?
2/7 A kérdező kommentje:
Semmi mást nem mondott a doki csak ennyit. Hüvelyi uh volt csak nemtudom,hogy abból látszik e a méhszáj állapota? 31 éves vagyok (1.6 éves kislány anyukája)
2022. aug. 16. 23:44
3/7 A kérdező kommentje:
Férjemel sem voltunk együtt,hogy azt mondjam történt valami mivel külföldön dolgozik utoljára junius végén volt itthon mikor együtt voltunk egyáltalán nemvolt fájdalamas,vagy kellemetlen ezért nemis értem mi történik
2022. aug. 17. 00:35
4/7 anonim válasza:
A leletre semmit nem írt a méhszájadról? A méhszájat 2 dologgal nézik:
1. Citológiai kenet - patológiai vizsgálat.
2. Kolposzkóp + általában ecetes próba.
A hüvelyi UH inkább a belsőbb részeket nézi: méh belseje, petefészek, petevezeték, tüsző, stb.
5/7 anonim válasza:
Jah meg a méhszájat nyilván szabad szemmel is szemrevételezheti. Azért kérdezem, mert a friss, rózsaszín, rajzolós vérzés nagyon gyakran méhszáj vérzés, de persze ez csak találgatás részemről.
6/7 A kérdező kommentje:
Mint írtam csakis hüvelyi uh volt, nem vizsgált meg. Ezért is zavar a dolog. A papíromra metrorrhargia (menstruációk közötti méhvérzés) van írva ennyi. Szeptember elején kell visszamenem hozzá (mikor elmúlik a menszeszem)újra uh-ra viszont akkor megmondom neki,hogy vizsgáljon meg.
2022. aug. 17. 08:30
7/7 anonim válasza:
Én a helyedben nem mennék vissza egy olyan orvoshoz, aki képtelen leírni egy szájbatekert mondatot, hogy a méhszájat épnek, vagy milyennek véli. Ez egy trehányság. Általában persze akkor nem írják le, ha nem látnak semmi különöset.
Azért a biztonság kedvéért legyen egy citológia. 30 felett amúgy is alap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!