Miért nem jön meg?
Már 5 napja meg kellett volna jönnie, de ez nem történt meg. Kezdek kicsit aggódni, mert általában pontos szokott lenni.
17 éves vagyok, nem szedek fogamzásgátló tablettát, eddigi vizsgálatok alapján soha nem volt semmilyen hormon problémám. Szűz vagyok, tehát terhes sem lehetek.
sorrika de mi nem jön meg? a postán a csomag?
a gls nem hozza a csomagot? glssel nekem még nem volt semmi issuem szóval jaaaaa
express one egyszer ellopott valami szóval nekem se jött meg akkor, de a pénzt visszautalták.
7 te se vagy lány, ha ezt nem érted. Bár szerintem eléggé egyértelműen van megfogalmazva, és még oda is van írva, hogy #menstruáció.
Szóval ne bunkózzál, meg ne is írogass, ha nem tudsz értelmes választ adni.
Nem lány vagyok, de még lehetek right?
its 2022 so everything is possible right? haha // ez 2022 szóval minden lehetséges igaz? haha
szóval igen...
ellopták a csomagomat az express one-nál
refundot kaptam szerencsére. 800 ezer forintos termék volt, szóval nem vagyok broke boy, gazdag vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!