Lehet olyan, hogy menstruációja miatt lettek apró vöröses foltok a tiszta fehér lepedőn?
Nő unokatestvérem nálam aludt egy másik ágyon, és említette, hogy most vannak azok a napok, amikor menstruációja van.
Elég tapasztalatlan vagyok nőkkel való együtt alvásnál, ezért nem tudom, hogy ilyen előfordulhat-e, de észrevettem, hogy apró vöröses-narancssárgás foltok vannak a lepedőn, és ezeket nem láttam előtte. Lehet, hogy ott voltak már előtte is, csak nem vettem észre, mindenesetre vércseppnek tűnnek. Ráadásul kimosás után is ott vannak.
Ilyen szokott-e lenni, hogy valaki összevérezi a lepedőt, amikor megvan neki, vagy ne keressek összefüggést mert valószínűleg máshonnan van a folt?
A menstruációs vér nem hagy piros, főleg nem narancssárga foltokat.
Inkább barnás lesz.
Máshonnan kerülhetett oda.
Megnéztem megint. Tulajdonképpen a foltok barnák, csak mivel fehér a lepedő, ezért van egy világosbarna-narancsárgás beütése.
Viszont nem egy nagy barna folt van, hanem sok kicsi, egy cm körüliek.
Ha sok kicsi, az biztos nem a mensi miatt.
Akkor egy nagy összefüggő folt lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!