Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehet olyan, hogy menstruációj...

Lehet olyan, hogy menstruációja miatt lettek apró vöröses foltok a tiszta fehér lepedőn?

Figyelt kérdés

Nő unokatestvérem nálam aludt egy másik ágyon, és említette, hogy most vannak azok a napok, amikor menstruációja van.

Elég tapasztalatlan vagyok nőkkel való együtt alvásnál, ezért nem tudom, hogy ilyen előfordulhat-e, de észrevettem, hogy apró vöröses-narancssárgás foltok vannak a lepedőn, és ezeket nem láttam előtte. Lehet, hogy ott voltak már előtte is, csak nem vettem észre, mindenesetre vércseppnek tűnnek. Ráadásul kimosás után is ott vannak.

Ilyen szokott-e lenni, hogy valaki összevérezi a lepedőt, amikor megvan neki, vagy ne keressek összefüggést mert valószínűleg máshonnan van a folt?

2022. aug. 16. 16:51
A kérdező szavazást indított:
Valószínű, hogy őróla kerültek oda a foltok, a menstruáció miatt
Ilyen nem szokott előfordulni, valószínűleg máshonnan került oda a folt
18 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

A menstruációs vér nem hagy piros, főleg nem narancssárga foltokat.

Inkább barnás lesz.

Máshonnan kerülhetett oda.

2022. aug. 16. 16:55
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért érdekel, pontosan miért van a folt? A menzeszvér inkább barnás, ha megszárad, de ha mihamarabb kézzel megdörzsölöd mosószappannal (Vanish), és bedobod a mosógépbe, akkor ki fog jönni forrástól függetlenül szinte bármilyen folt.
2022. aug. 16. 16:58
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Előfordulhat olyan, hogy összevérzi a lepedőt, de az nagyon nem így néz ki! Ha átázott volna, akkor egy nagyobb barna folt lenne, a vér gyorsan oxidálódik.
2022. aug. 16. 17:01
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Átázás létezik, de nem így néz ki, ahogy ezt leírtad.
2022. aug. 16. 17:09
 5/9 A kérdező kommentje:

Megnéztem megint. Tulajdonképpen a foltok barnák, csak mivel fehér a lepedő, ezért van egy világosbarna-narancsárgás beütése.

Viszont nem egy nagy barna folt van, hanem sok kicsi, egy cm körüliek.

2022. aug. 16. 17:11
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha sok kicsi, az biztos nem a mensi miatt.

Akkor egy nagy összefüggő folt lenne

2022. aug. 16. 17:14
 7/9 A kérdező kommentje:
Értem. Pár évvel ezelőtt álmomban lévő orrpiszkálás miatt elkezdett folyni a vér az orromból, amire felkeltem hirtelen és lecsöpögött. Akkor lehet, hogy ez az a lepedő.
2022. aug. 16. 17:14
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor biztosan nem az, az nem sok pici foltot hagyna, hanem egy nagyobbat. És fehér lepedőn is inkább barna, egyáltalán nem narancssárgás.
2022. aug. 16. 17:15
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
5-ös Nem, még mindig nem ő vérezte össze a lepedőt!
2022. aug. 16. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!