Petefészek cisztáim vannak mit tudok tenni? Többi lent.
Figyelt kérdés
Mint ahogy irtam is petefészek cisztáim vannak menstruációm egyik hónapban meg jön 2 hónapig semmi. Voltam orvosnál először azt mondta várjak majd meg jön utána vissza mentem mert semmi nem változott. Akkor meg se vizsgáltak meg semmi elküldtek vérvételre meg Endokrinológiára ahova majd decemberbe tudok menni illetve szedjem a Premens tablettát hátha segíteni fog. De most el kezdtem fogyni. 47 kiló voltam most vagyok 44 és egy kicsit meg vagyok ijedve ettől a hirtelen fogyástol.2022. aug. 14. 17:26
1/1 anonim válasza:
Egyél többet, nyár van, nyilván kisebb az étvágyad. A fogyást nem a ciszta okozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!