Van nyirokcsomó a láb és a nemiszerv között a hajlatban?
Figyelt kérdés
Két hónapja küzdök valami fertőzéssel. Nem gomba, mert arra két féle kúpot is kaptam. Aztán valami gyógyszertárban kikevert kúpot is kaptam, de az égető érzést az is csak pár napra csillapította. Most meg megjelent egy viszonylag nagy és kemény csomó, ami nem fáj. Gondoltam hátha nyirokcsomó. De mi lehet, ha nem az? Ígérem megyek orvoshoz, amint lehet, de addig gondoltam, hátha tud valaki válaszolni.2008. dec. 21. 16:36
1/3 anonim válasza:
Igen,ez nyirokcsomó lehet,van nyirokcsomó a hajlatban,bár inkább lágyék-tájékon.Jól írtad,miharabb keress fel egy orvost.
2/3 anonim válasza:
ha hirtelen jelent meg, lehet csak megrándult valamilyen izom, vagy ín korulotte,(nekem már volt ilyen) de ha két hét alatt sem csokken a mérete, akkor látogass meg egy orvost.
3/3 anonim válasza:
igen ott van nyirokcsomó. ha gombára kétféle kúpot is kaptál, az nem feltétlen jelenti azt, hogy nem gomba. nekem pl már semmi se használ, csak a teafaolaj. fertőtlenítő, baktérium gomba és vírusölő, bioboltban lehet kapni. vmi vírusos vagy baktériumos fertőzéstől dagadnak meg a nyirokcsomók, sokszor fájnak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!