Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Biztos gomba, ha lent viszketek?

Biztos gomba, ha lent viszketek?

Figyelt kérdés

Feltétlenül kell orvoshoz mennem vele? Vagy van valami bevállt taktika? Mi okozhatja? Semmi más panaszom nincs, nem folyik, nem fáj, csak viszket, mintha 8 csípés lenne rajta, de nem látszik semmi.

Mit javasoltok? A kúpokat szívesen kerülném!

Előre is köszönöm a segítséget!

2022. aug. 9. 21:05
 1/9 anonim válasza:
0%
Ha kinn viszket, akkor nagy eséllyel szárasság/bepállás, ha bent akkor fordulj orvoshoz. Ha kinn nem változott a testápolós kenés és a vizes samponos mosás szárazra törléssel akkor viszont akkor is gyógyászorvos. Remélem ezzel is tudtam egy kicsit segíteni. Sok szerencsét a gyógyításában. És egy jó tanács: Ha viszket, ne vakard! Hisz, ha viszket akkor az azt jelenti sokszor, hogy gyógyul és ha vakarod a rajta maradt bőrt és a vissza képződött réteget lekaparod.
2022. aug. 9. 21:28
 2/9 anonim válasza:
0%
De lehet gomba is akkor vizes tisztítás majd szárazra törlés és utánna Canesten 0,5 g. Ha úgy se múlik akkor orvos. Ő jobban tudja mint én. Én próbálok segíteni. És olcsóbban megoldani a problémát.
2022. aug. 9. 21:33
 3/9 anonim ***** válasza:

Ha megmosom és megtörlöd is viszket? Mert ha nem akkor csak simán izzadság.

De lehet hüvelyszárazság, ezzel mondjuk érdemes lenne orvoshoz menni.

De lehet csak simán felborult a hüvely pH értéke és ettől viszket vagy alakult ki valami.

Nyilván ezt csak orvos tudja megállapítani biztosra hogy gomba-e.

Canestennel próbáld kenni ha 3 napon belül nem enyhül menj dokihoz mert valószínűleg nem gomba

2022. aug. 9. 22:37
 4/9 anonim ***** válasza:

1. Van teszt, hogy gombás vagy bakteriális vaginózisod (hüvelygyulladásod) van-e.

2. Amit 3-as írt: canesten, ha nem múlik, doki.

2022. aug. 9. 23:16
 5/9 A kérdező kommentje:

Uuu, köszönöm szépen!

A múlthéten pecsételő vérzésem volt, amihez naturella betétet használtam, majd úgy kicsapott a betét, hogy tiszta vörös volt a combom is. Az okozhatja még most is? Régen semmi bajom nem volt ettől a termék családtól, de ez most nagyon csúnyán nézett ki. Olyan volt, mintha megégett volna.

Csak erre azért nem gyanakodtam, hogy ez okozhatja, mivel akkor csak a nagyajkakon látszott a kipirosodás, nekem meg bentebb egy picit a csikló körül viszket.

2022. aug. 10. 08:06
 6/9 anonim ***** válasza:

Simán lehet hogy a betét okozta nekem az always szokta ezt csinálni, bár akkor inkább csak kellemetlen és nem viszket bár nekem mindig hamar elmúlt amint másik fajta betétet tettem fel.

Szerintem ahogy eddig írták canesten ha nem javul doki. Vagy azt a tesztet is érdemes lenne megcsinálnod

2022. aug. 10. 12:04
 7/9 anonim ***** válasza:

Faszaaaa. Elszállt a válaszom.

1. hüvelygomba

[link]

2. bakteriális hüvelyfertőzés

[link]

Van teszt is 4-5 ezer ft körül.

Jobbulást!!

2022. aug. 10. 12:37
 8/9 anonim ***** válasza:

Íme:

[link]

2022. aug. 10. 12:39
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek! ❤️
2022. aug. 10. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!