Uge ez így van ahogy gondolom? Jól tudom én ezt? "mellkisebbítést és azzal együtt mellfelvarrást is megcsinálnak Tb-re, ha az hátfájást, gerincbántalmat okoz."
Azért ez nem ennyire egyértelmű!
Bizonyos kor alatt biztos hogy nem!
És nem minden esetben!
Azzal, hogy bemész hogy fáj a hátad, attól még nem csökkentik a mellméretedet!
A felvarrást meg csak úgy grátisz gondoltad, ugye?
Szerintem felejtős!
Az egyik kolléganőmnek valóban csökkentették a mellméretét, mert már a rokkantság határán volt a kínjaival.
Aztán most ezt a "mestermunkát" megnézve már lelki beteg is. Szörnyű lett!
A kínjai megmaradtak - nem a hatalmas mellei voltak az okozók...
Nagyon sajnálom szegényt; a giga cicijei kuriózumok voltak - most senki nem vet rá egy pillantást sem!
Anyukámnak is így lett csinálva. Annyira kell csak figyelni és megkérdezni az orvostól, hogy van egy minimum CC, amit KÖTELEZŐ kiszedni, ha TB-re megy a dolog mivel orvosi és nem szépészeti a műtét. Ezért ha mondjuk nem annyira nagy a melled (pl H-s csak) akkor lehet mire kijön belőle a kötelező mennyiség aránytalanul kicsi lesz.
Persze, ha nincs pénzed magánba menni, akkor ez van, de ezt csak tudd, mert lehet nem mondja a doki.
Nem tudom, most is így van-e. Én 2004-ben csináltattam tb-re mellfelvarrást. C-s melleim vannak, ki nem vettek belőle, csak a bőrből vágtak ki. Bementem a Tétényi úti kórház plasztikai sebészet ambulanciára, kiültem a soromat, elmondtam a problémámat, hogy huszonévesen milyen csúnyán lógnak és hogy komoly lelki problémákat okoz. Fogynom nem kellett - volt ismerősöm, akit azzal küldtek haza, hogy a rajta lévő kb 15 kilót fogyja le és utána menjen vissza, mert ha a műtét után fogyna, tönkreteszi az eredményt.
Nekem adtak egy időpontot, befeküdtem és megcsinálták. Nagyon szép lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!