Mitől fájhat a mellem?
Figyelt kérdés
Sziasztok. A barátommal 2-3 napja lefeküdtünk többször is,mindig úgy csináltuk hogy először gumi nelkul sztem max 10 mp et aztan felhuztuk a gumit. Nem vagyok termekeny idoszakban. 1 het mulva kell majd megjonnie,erzekenyek lettek a melleim,ami mensi elott mindig igy szokott lenni,viszont most kicsit beparaztam,lehet hogy terhes lennek? vagy ez a menstruaciom kozeledte miatt van?! koszonom elore is a valaszokat2022. aug. 5. 23:52
12/20 A kérdező kommentje:
11 es nem szeretnek kiterni a koromra a lenyeg h elegge fiatalok
2022. aug. 6. 13:54
13/20 anonim válasza:
Hát akkor fiatal szülők lesztek.
Már leírták, de a lényeg: ha nincs gumi, akkor esély van a babára.
10 nap múlva tesztelj.
14/20 BotondH válasza:
7es vagyok
elso együttlét után általában ez a szokás
legalábbis barátnőm elment ra egy hetre kb
jobb a biztonság megvizsgál es te is megnyugodsz :)
15/20 anonim válasza:
Amúgy a melled azért fáj, mert növekszik.
Készül a szoptatásra.
16/20 anonim válasza:
Hagyjátok már szegényt!
Valószínűtlen, hogy terhes lennél, de lehetséges, szóval, ha nem jön meg, csinálj tesztet, és máskor ne csináljátok gumi nélkül.
17/20 anonim válasza:
#15 😂😂
Amúgy kérdező, ha gumi nélkül behatol és van előváladék, amiben spermák vannak az megtermékenyíthet.
50-50%
Amúgy hány évesek vagytok?
Lehet a srácnak nincs is spermája.
18/20 A kérdező kommentje:
na,megjött minden okes.koszonom azt a par ertelmes valaszt
2022. aug. 15. 00:15
19/20 anonim válasza:
Kovetkezo van nalam. Ha hirtelen van szex, akar fantazia, sajatkezu, hirtelen berobbannak a hormonjaim, menstruacio elott tiz nappal extran feszulnek a melleim es nonek meg. Persze utana osszebb mennek menstruaciotol. A ciklus olyan, mint a holdfazis szinte. De hirtelen szexualis aktivitas jobban belobbantja.
20/20 anonim válasza:
Szia! Ne pánikolj be, - de azt tudhatnád, hogy fiatal férfiak elônedviben lehet sperma!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!