Azt történt hogy ma megjött az első és a lényeg hogy ti hogy mondtátok el a szülőknek?

nekem életem legkellemetlenebb pillanata volt, anya is kellemetlenül reagált és futott elmesélni apámnak.. konkrétan elsüllyedtem
erre nincs jó módszer, mondd el valahogy és ess túl rajta

Imádom ezeket a kérdéseket. Annyira cukik... 😅 Gyerekként nekem is kellemetlen volt ez a téma. Ma meg már, így 26 évesen... Nekem pont ma reggel jött meg, holnap megyünk a Balatonra a barátommal. Rendkívül örülök az időzítésének.
Életkép a mai reggelünkből: én épp a wc felett támaszkodok, mert a menstruáció 1. napján állandóan hányingerem van. Barátom véletlenül benyit, majd szabatkozva kimegy. Később odamegyek hozzá nyűgösen, ő megölel, majd megyünk a dolgunkra.
Kicsi lány, ez egy teljesen normális folyamat, és hidd el, most nagy dolognak tűnik, de ezer és egy nagyobb probléma ér majd életed során. Csak közöld, hogy megjött, és ennyi. 😊

- Apa, megjött, ugye van itthon betét?
- Igen kicsim, a helyén.
Ennyi.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!