Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Azt történt hogy ma megjött...

Azt történt hogy ma megjött az első és a lényeg hogy ti hogy mondtátok el a szülőknek?

Figyelt kérdés
2022. aug. 5. 11:04
 1/8 anonim ***** válasza:
71%
Anya, megjött. Segítenél?
2022. aug. 5. 11:12
 2/8 anonim ***** válasza:
46%
Mivel én későn lettem felvilágosítva, csak kiabáltam neki, hogy anyu baj van, vért pisilek ...(12 éves voltam max...) nekem fogalmam sem volt róla, mi történt.
2022. aug. 5. 11:20
 3/8 anonim ***** válasza:
58%
Sehogy, sosem árultam el neki.
2022. aug. 5. 11:30
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

nekem életem legkellemetlenebb pillanata volt, anya is kellemetlenül reagált és futott elmesélni apámnak.. konkrétan elsüllyedtem

erre nincs jó módszer, mondd el valahogy és ess túl rajta

2022. aug. 5. 11:37
 5/8 anonim ***** válasza:
65%
Nem kell túlgondolni, anyukád már biztos számított rá. Csak mondd el neki simán, hogy megjött.
2022. aug. 5. 11:40
 6/8 anonim ***** válasza:
48%

Imádom ezeket a kérdéseket. Annyira cukik... 😅 Gyerekként nekem is kellemetlen volt ez a téma. Ma meg már, így 26 évesen... Nekem pont ma reggel jött meg, holnap megyünk a Balatonra a barátommal. Rendkívül örülök az időzítésének.

Életkép a mai reggelünkből: én épp a wc felett támaszkodok, mert a menstruáció 1. napján állandóan hányingerem van. Barátom véletlenül benyit, majd szabatkozva kimegy. Később odamegyek hozzá nyűgösen, ő megölel, majd megyünk a dolgunkra.

Kicsi lány, ez egy teljesen normális folyamat, és hidd el, most nagy dolognak tűnik, de ezer és egy nagyobb probléma ér majd életed során. Csak közöld, hogy megjött, és ennyi. 😊

2022. aug. 5. 12:49
 7/8 anonim ***** válasza:
94%

- Apa, megjött, ugye van itthon betét?

- Igen kicsim, a helyén.

Ennyi.

2022. aug. 6. 11:10
 8/8 anonim ***** válasza:
91%
2es vagyok, az volt a kérdés, hogy ti, hogy mondtátok el, nem értem ezen mit kell lepontozni, nem normálisak...
2022. aug. 6. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!