Hüvelygomba ellen jó ez az oldat?
lécci ne írjátok, hogy menjek el orvoshoz, ő ajánlotta, meg olvastam is, hogy élőflórás joghurt+grépfrútmagolaj cseppek segítenek. ki szeretném próbálni. biztos írni fogjátok, hogy nem hat, hülyeség, ki ne próbáljam.
oké, én kipróbálom. a kérdés az, hogy ez a grépfrútmagolaj csepp jó-e: 70% v/v alkohol és grapefruit mag kivonat.
a 70% alkohol miatt kérdezem.
aki használt már ilyet, annak mi volt ráírva?
köszi
Ha meg nem is gyógyítja, látványnak nem lesz utolsó, ahogy "bekanalazod".
De az alkoholtartalma miatt tuti fertőtlenít. És valószínűleg csíp is. Próbáld ki :D
csak az első válaszolt a kérdésre.
de ő sem ért hozzá.... nem bekanalaznám...
szóval akkor ez túl alkoholos?
Nincs olyan nőgyógyász, aki ezt mondaná. Jó próbálkozás volt, de én nem veszem be. Gombára vannak tökéletes gyógyszerek.
A mai joghurtok pasztőrözöttek (azért állnak el több hétig), abba semmi olyan nincs, amitől meggyógyulnál. Régen a házi joghurt még jó volt, de abban még voltak tejsavbaktériumok.
Úgyhogy menj szépen el egy dokihoz, és nem próbáld házilag kezelni magad. Ha netán mégse kamuztál, akkor egy jó tanács: sürgősen keress egy másik orvost, olyat, aki látott közelről nőgyógyászat tankönyvet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!