Kinek hány napig tartott az első menzesze? És milyen erős volt?
Figyelt kérdés
Sok véretek volt vagy kevés?
És kinek hány évesen jött meg először?
2010. szept. 22. 19:33
2/9 anonim válasza:
13 éves voltam,5 napig volt,és a tipikus: 1.nap közepes,2.n. erős,3.n. közepes,4.n. gyenge,5.n. gyengébb volt.
3/9 anonim válasza:
és bár ezt nem kérdezted,de elárulom,hogy már az elejétől rendszeres volt, 29 napos.
4/9 anonim válasza:
nekem most hétfőn jött meg először, azaz ez a 3. nap, amúgy gyenge volt mind a 3 nap eddig, remélem így is marad...13/L
5/9 anonim válasza:
10,5 évesen, két hétig, mert kádban fürödtem vele (még rá is kérdeztem, hogy szabad-e és különös módon azt mondták, hogy igen), és nagyon erős.
6/9 anonim válasza:
11 és fél éves voltam.ha jól emlékszem 8 napig tartott.viszonylag gyenge volt.
7/9 anonim válasza:
12 éves voltam.Reggel láttam,hogy megjött,de másnap már semmi nem volt.Nem volt erős.
15/L
8/9 anonim válasza:
Nekem csak pár napig volt, nem görcsöltem semmit... Közepes, és gyenge volt.
15/L
9/9 anonim válasza:
Ja az kimaradt, hogy nekem 14 évesen volt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!