Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Pharmatex megoli az elovaladek...

Pharmatex megoli az elovaladekban levo spermakat?

Figyelt kérdés
Tehat mennyire hatasos ugy, hogy a megszakitas 100%ban be van tartva, csak az elovaladek kerulhet szoba, de az sem mindig tartalmaz spermat.

2022. júl. 27. 22:02
 1/8 anonim ***** válasza:
62%
Semennyire nem hatásos, ha nem akarsz gyereket, akkor védekezz rendesen. A megszakítás semmit sem ér, meg a Pharmatex sem!
2022. júl. 27. 22:19
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

A pearl index szerint kb. 4% a teherbeesés esélye. Inkább ott a probléma, hogy upsz, ez becsúszott sokszor, és akkor mindjárt 30%.

[link]

2022. júl. 27. 22:23
 3/8 A kérdező kommentje:
Mi csúszott be sokszor?
2022. júl. 27. 22:36
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Na vajon mi csúszhat be mégis véletlenül megszakításosnál ugyan?
2022. júl. 28. 21:58
 5/8 A kérdező kommentje:
Ez egyetlen egyszeri alkalom volt! :)
2022. júl. 29. 09:30
 6/8 anonim ***** válasza:

Jaj, hát azt meg mindenki tudja, hogy a természet mindenkinek tartogat egy bónusz alkalmat, így ha csak egyszer történik meg, akkor nem lehet teherbe esni.

Anyám borogass...🤦🤦🤦🤦

2022. júl. 29. 10:49
 7/8 A kérdező kommentje:
Kicsi félre értettél. Nem azt mondtam, hogy nem lehet, szimplán válaszoltam, hogy ez egyszer történt meg nem lesz többet ilyen alkalom, mert azóta gyomorgörcsöm van és tanultam belőle.
2022. júl. 29. 12:28
 8/8 A kérdező kommentje:
Ha ilyen idióta lennék, hogy azthinném egyetlen alkalomból nem lehet semmi, valószinű ki sem írtam volna a kérdést. Anyám borogass…….
2022. júl. 29. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!